rypak Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Dobrý den chtěl bych poradit proč mi nejde naklapění předních světel když točim kolečkem v levo dole kde jsou pojistky a ni při rozviceni světel to kolěčko nesviti ale postřehl jsem že při nastartovani to tak trochu zablika jako by to němělo kontak tak bych se chtěl zeptat jestli se už někdo stímto problémem setkal a jestli by jste mi nemohl poradit co stím díky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarouš307 Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Sice jsem tento problém neřešil, ale zkus prohledat fórum (zadej do vyhledávání klíčová slova) a jistě se dočteš o stejném nebo podobném tématu co potřebuješ. Je tu fakt mraky různých problémů, takže to chce jen hledat a hltat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hloze-ja Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 u mě vyřešeno: [upravil dne 22.11.2010 22:35 hloze-ja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts