Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

philips BlueVision H4 vs OSRAM Silverstar H4?

Recommended Posts

Odesláno

toto maju v popise: Žiarovky NightGuide DoubleLife ponúkajú až o 50% viac svetla, svetelný lúč má o 10 až 20m väčší dosah ako pri bežných žiarovkách a ich životnosť dvojnásobne prevyšuje predchádzajúcu generáciu žiaroviek NightGuide.

celkom ma to zaujima

Odesláno
Cliwe : 680kč s poštou nebo bez ? :)

Edison : Tak nikdy to mi to nenapadlo po tom pátrat... :) Ale schválně si to zkusím zjistit, si mi tetko nahlodal... :D

+ 50 pošta

Odesláno
Cliwe : 680kč s poštou nebo bez ? :)

Edison : Tak nikdy to mi to nenapadlo po tom pátrat... :) Ale schválně si to zkusím zjistit, si mi tetko nahlodal... :D

Na stránkách philips.cz nic konkrétního o tom... :-( To vypadá na pouhý obchodní trik...
Odesláno

To záleží co chceš... :) Jestli chceš svítit, nebo chceš aby ti žárovky vydrželi co nejdýl.... Podle mně na tom nemá smysl šetřit stojí to pár kaček a i kdyby to vydrželo půl roku, tak pořád je to jen 600kč, což je zanedbatelná částka, radši si zaplatím naž abych neviděl... :)

Odesláno

Tak žárovky svítí o cca 40% oproti \"obyč\". Já tam měl tedy jednu Osram a druhá byla z Globusu, možná Autolamp.Takže to zachraňovala asi ta Ostram:D. Světlo je bělejší ale trochu ho přibarvuje do žluta ta pravá \"zóna\".

Odesláno

mal som philips premium +30% ale tie sa vypalili tak som kupil obycajne philipsky a rozdiel som teda nezbadal....svieti to dobre, len ked je mokro tak nic nevidim, preto rozmyslam nad tymi co mas ty

Odesláno

Za deště nebo mokra jezdím nerad (za tmy). Nejhorší jak není značená ani krajnice ani dělící čára, to je pak požitek jet někde dál, hlavně jak jedou doproti auta a ty světla mokrá silnice pěkně odráží. Ale to asi nevyřeší žádné žárovky. Poznal sem ale velký rozdíl, když sem začal jezdit vyšším autem co se týká oslňování od protijedoucích aut.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...