oni Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 hosi ale alu kola by se nemeli piskovat,ale namacet do kyseliny.. piskovanim muzete narusit strukturu disku a mohou se loupat cele vrstvy hliniku. Citovat
Dadadavid Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 Jeste takova mala poznamka,jednou jsem se nudil a jedno kolo jsem mel poniece zazranou brzdovou kapalinou kdyz mi vylítla brzdici desticka a nesloto vunec nicim dolu tak jsem se nasr... a vzal obyc stribrnou metalizu na karoserie prestrikal jsem to kolo narychlo jen jednou vrstvou a z 1noho metru to kolo vypada jako uplne novy,ma to tak uz 2 mesice a barva nemizi takze to vazne neni nic slozityho,ale jestli chces opravdu super vzhled,tak si s tim musis dat praci,ale na dalku to vypada opravdu uzasne. Citovat
neutral Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 No kluci tak vidím,že se do toho fakt pustím. Ježíšek mi naloží materiál a já si dám tu práci Mám jistou předtsavu dvou barev. A když vemu,že mi stačí aby to vypadalo slušně z dálky(1m+ :-D) tak to pude snad. Citovat
Dadadavid Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 No kluci tak vidím,že se do toho fakt pustím. Ježíšek mi naloží materiál a já si dám tu práci Mám jistou předtsavu dvou barev. A když vemu,že mi stačí aby to vypadalo slušně z dálky(1m+ :-D) tak to pude snad. na mail ti posilam fotku meho auta kde predni kolo je prestrikané. Citovat
neutral Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 tak dík za fota. snad to fakt nějak vykoumám. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.