neutral Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Je dobré stříknout alu disky pouze sprejem na alu disky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Já takhle stříkal starý alu disky...jen sem to drochu odrhnul železnym kartáčem a šlo to..pak už jde jen o to jak chceš aby to vypadalo..tamto bylo vidět na blízko nerovnost pod lakem jinak metr od auta pěkně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutral Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Chci tím oživit moje staré 13\". A kdyby někdo hodil postup,tak budu moc vděčnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Kdyť ti radim nebo je druhej postup.nech to opískovat,nanes základovku a pak vrchní barevnej lak...a máš krásný kola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutral Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 no mám místy oloupaný starý lak,tak cos tím? aby to bylo hladký. dává se i vrchní bezbarvý lak?kolik vrstev? vhodný sprej?a co se závažíma? [upravil dne 18.11.2010 21:45 neutral] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 vsetky zavazia poodlepuj, nechaj si to opieskovat a potom to daj strieknut iba bezfarebnym lakom, obut na gumy a vyvazit - a mas nadherne kola ako nove ked to budes striekat doma nejakym blbym sprejom, urcite nedosiahnes vysledok, s ktorym budes spokojny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutral Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 No sou to starý kola a nvm jak dlouho je budu mít a pískování a lakování vyjde pěkně draho. To si nemůžu dovolit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winco Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 trochu zručnosti a šikovnosti a ide to aj doma pekne nastriekať fotka: (na živo je to o dosť lepšie) postup: obrusil som šmirglom až na kov, potom umyl poriadne odmastil liehom a asi 5 vrstiev farebneho spreja na kov, drevo, plasty, sklo, exterier - interier a odolny priti benzinu nafte a podobným sajrajtom......takže by mali vydržať aj sneh na cestach......popripadne tam strekni ešte asi 3 vrstvy bezfarebným lakom a bude to jak nove [upravil dne 18/11/10 21:05 winco] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 ale ti hovorim, ze ked opieskujes a potom strieknes, tak mas problem s peknymi kolami vyrieseny, vyzera to naozaj krasne, ked je to otrieskane... a teraz na zimu aj tak radsej nic nerob, ved za chvilu uz bude vonku vsade ten biely bordel, trocha cez zimu nasetri a na sezonu to mozes dat robit ja to idem po zime robit, jeden chlapek v banskej stiavnici sa tym zaobera - ozaj spickova robota a nie je ani moc drahy - cca 200-250 ecok vsetky styri disky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 no ako saty robia cloveka, tak disky robia auto - doma v garazi to nemas sancu nastriekat, aby to vyzeralo dobre, bez urazky:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winco Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 v pohode ....ved preto som striekal len plechače ale trufol by som si aj na normálne elektrony čo mám na leto...len to by som minul dosť za kvalitnu farbu a lak a potom aj by som si zedral ruky..ja som to brusil ručne nie vrtačkou ani ničim podobnym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutral Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 winco: máš to pěkně,ale já mám ALU. BrankoKK : vím,že doma to na stovku neudělám. ale tak bohužel finance nejsou a nebudou a přes zimu stejně nejezdím. sprej by byl dočasné řešení, než koupím jiný kola. jinak se jedná o tyhle kola [upravil dne 18.11.2010 22:13 neutral] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
winco Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 alu podla mňa pojdu rovnako nastriekať.......akurat sa popýtať v dobrej predajne farby-laky či to treba neakým zakladom ešte natrieč či nastriekať alebo to možeš porad neakým farebným sprejom streknuť a bude to držať aj na tom danom povrchu čo je asi vo väčšej miere hlinik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrankoKK Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 aspon si to daj pripravit na lakovanie - to znamena nech ti to obrusi a vyspachtluje nejaky profik, najlepsie ako hovorim je ale otrieskat ked budes mat pekne pripraveny povrch tak uz to mozes strieknut aj sam ja som takisto trucoval, som brusil, lakoval, teda striekal disky doma v garazi a po polroku sa mi zacala lupat farba jednoznacne lakovanie necham spravit profikom, lebo ak to nie je spravene poriadne, tak je to gyc - to je moj nazor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Vetsinou si lehce najdes firmu,ktera zrenovuje kola a za vsechny 4 kola s renovaci a novou barvou a lakem das jen 3 tisice kc a kola opravdu jako novy..uplne jsem na to čučel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neutral Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 Dadadavid: Tolik mi přijde zbytečný,když bych rád do konce příštího roku kola vyměnil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadadavid Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ahá ,tak to pak joooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chozeluizskuner Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 ty fotky co sem ti poslal tak mě to vyšlo na stovku a nesundaval sem ani gumu což je vidět..maličko sem to olepil a šlo to a jak byla ibizka hezká než jí upadl motor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohumil Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 Vetsinou si lehce najdes firmu,ktera zrenovuje kola a za vsechny 4 kola s renovaci a novou barvou a lakem das jen 3 tisice kc a kola opravdu jako novy..uplne jsem na to čučel. Nechal jsem si udělat (opískovat, nalakovat s vypálením) Jeanovy \"plechotrony\" a za 4disky jsem dal 1200,Kč. :super:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
306gti6 Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 BrankoKK: to mate nejake drahe piskovani... unas chcu za 1 opieskovany+opraskovany(farba aka chces) disk za 20€..... a este ktemu je ta praskova farba vypalena.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts