Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Sprej na disky ano či ne?

neutral

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner

Já takhle stříkal starý alu disky...jen sem to drochu odrhnul železnym kartáčem a šlo to..pak už jde jen o to jak chceš aby to vypadalo..tamto bylo vidět na blízko nerovnost pod lakem jinak metr od auta pěkně :D

trochu zručnosti a šikovnosti a ide to aj doma pekne nastriekať

fotka: (na živo je to o dosť lepšie)

149082_1379857271587_1686579822_744547_5035610_n.jpg

postup: obrusil som šmirglom až na kov, potom umyl poriadne odmastil liehom a asi 5 vrstiev farebneho spreja na kov, drevo, plasty, sklo, exterier - interier a odolny priti benzinu nafte a podobným sajrajtom......takže by mali vydržať aj sneh na cestach......popripadne tam strekni ešte asi 3 vrstvy bezfarebným lakom a bude to jak nove :)

[upravil dne 18/11/10 21:05 winco]

ale ti hovorim, ze ked opieskujes a potom strieknes, tak mas problem s peknymi kolami vyrieseny, vyzera to naozaj krasne, ked je to otrieskane...

a teraz na zimu aj tak radsej nic nerob, ved za chvilu uz bude vonku vsade ten biely bordel, trocha cez zimu nasetri a na sezonu to mozes dat robit

ja to idem po zime robit, jeden chlapek v banskej stiavnici sa tym zaobera - ozaj spickova robota a nie je ani moc drahy - cca 200-250 ecok vsetky styri disky

v pohode :D....ved preto som striekal len plechače ale trufol by som si aj na normálne elektrony čo mám na leto...len to by som minul dosť za kvalitnu farbu a lak a potom aj by som si zedral ruky..ja som to brusil ručne :D nie vrtačkou ani ničim podobnym :D

winco: máš to pěkně,ale já mám ALU.

BrankoKK : vím,že doma to na stovku neudělám. ale tak bohužel finance nejsou a nebudou a přes zimu stejně nejezdím. sprej by byl dočasné řešení, než koupím jiný kola.

jinak se jedná o tyhle kola

[upravil dne 18.11.2010 22:13 neutral]

post-15336-14109613617241_thumb.jpg

alu podla mňa pojdu rovnako nastriekať.......akurat sa popýtať v dobrej predajne farby-laky či to treba neakým zakladom ešte natrieč či nastriekať alebo to možeš porad neakým farebným sprejom streknuť a bude to držať aj na tom danom povrchu čo je asi vo väčšej miere hlinik

aspon si to daj pripravit na lakovanie - to znamena nech ti to obrusi a vyspachtluje nejaky profik, najlepsie ako hovorim je ale otrieskat

ked budes mat pekne pripraveny povrch tak uz to mozes strieknut aj sam

ja som takisto trucoval, som brusil, lakoval, teda striekal disky doma v garazi a po polroku sa mi zacala lupat farba

jednoznacne lakovanie necham spravit profikom, lebo ak to nie je spravene poriadne, tak je to gyc - to je moj nazor...:papa

Guest Chozeluizskuner

ty fotky co sem ti poslal tak mě to vyšlo na stovku :) a nesundaval sem ani gumu což je vidět..maličko sem to olepil a šlo to :) a jak byla ibizka hezká než jí upadl motor

Vetsinou si lehce najdes firmu,ktera zrenovuje kola a za vsechny 4 kola s renovaci a novou barvou a lakem das jen 3 tisice kc a kola opravdu jako novy..uplne jsem na to čučel.

Nechal jsem si udělat (opískovat, nalakovat s vypálením) Jeanovy \"plechotrony\" a za 4disky jsem dal 1200,Kč. :super:super:super