pubalik1 Odesláno 1. leden 2011 Autor Odesláno 1. leden 2011 Ahoj, tak to vypadá, že je záhada vyřešená . Ujel jsem 70 km a chyba zatím nenaskočila. V servisu se na to znova dívali a jak mi tam dávali nový vzduchový filtr, tak se jim tam asi dostal nějaký bordel, tak to pročistili a profoukali vzduchem ještě hadičky k EGR a ovládacímu ventilu a zatím dobrý. Citovat
pubalik1 Odesláno 25. duben 2011 Autor Odesláno 25. duben 2011 Ahoj všem, včera mi znovu vyskočila chyba elektromagnetického ventilu, který ovládá EGR. 4 měsíce se mi chyba neobjevila (najel jsem takových 1200 km). Chyba mi včera naskočila po ujetých 70 km, když jsem jel z kopce a brzdil jsem motorem (měl jsem 2000 otáček na motoru). Už nevím, co s tím. Je možný, že to dělá vzduchový filtr ? Když jsem byl naposled v prosinci v servisu, tak mi něco se vzduchovým filtrem dělali a byl potom klid. Je zajímavé, že s tím mám problémy od té doby, co mi měnili starý filtr za nový. Myslíte, že by pomohlo dát úplně jiný nový vzduchový filtr ? Děkuji za rady. Citovat
Y2K Odesláno 12. prosinec 2012 Odesláno 12. prosinec 2012 este ta to trapi? snad nie mam to iste, ked to straki vyriesi tak ho poslem k tebe Citovat
pubalik1 Odesláno 14. prosinec 2012 Autor Odesláno 14. prosinec 2012 Už jezdím 1,5 roku bez závady . Problém byl v netěsnosti spojení 2 podtlakových hadiček, které ovládali EGR. Citovat
paja1920 Odesláno 22. květen 2019 Odesláno 22. květen 2019 Zdravím k čemu slouží ventil předehřevu vzduchu před filtrem . Mám Peugeot 307hdi 2l 100kw. Díky moc Husák Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.