Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám peugeot 607 r.v. 2004 s barevnou navigací, CD mechanika k navigaci je vlevo v kufru nad CD-měničem. Když jsem auto kupoval, tak jsem k němu dostal sadu map viz foto (každé jiné, dvoje Navtech 2003 a jednu sadu /8CD/ VDO Dayton 05/06) a v autě je momentálně vypálené CD kde je napsáno Teleatlas 06/07. A softwareCD je taky VDO viz foto. Raděj jsem to vše nafotil, tak kdo tomu rozumíte, co mám vlastně za typ navigace a jaké aktuální mapy mám shánět? Mockrát díky za radu

post-31628-14109613598487_thumb.jpg

Odesláno

Tou fotkou toho softwérovýho CD sis vlastně odpověděl sám...Jak už psal kolega nademnou, máš Navteq VDO Dayton...mám mapy 2009/2010 a pak mám i mapy 2010 /2011, ale ty ještě nemám vyzkoušený, bo mi to přijde trošku divný...

Hele a nebyl by jsi schopnej zkopírovat to soft. CD..?? A upnout ho..??

Odesláno

Sys cd je na foto verze 7 , 8 je poslední.

Navi je VDO Dayton.

Original mapová data pro tuto navi pro PSA dělal Navteq.

Jiné značky pro tuto navi používají data Teleatlas (BMW atd). Jelikož jsou rozšířenější a měli před pár lety lepší pokrytí tak se dají sehnat spíš tyto.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak se mi vyskytl problém s navigací, někdy funguje, někdy se mi na displeji oběví hláška něco jako chyba CD, vyjměte CD. Po dalším nastartování auta problém někdy zmizí, někdy ne. Po vyjmutí a znovu vložení CD někdy funguje, někdy ne. Čím to může být?? Stává se to úplně nahodile.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...