Charlie 607 Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Ahoj, mám peugeot 607 r.v. 2004 s barevnou navigací, CD mechanika k navigaci je vlevo v kufru nad CD-měničem. Když jsem auto kupoval, tak jsem k němu dostal sadu map viz foto (každé jiné, dvoje Navtech 2003 a jednu sadu /8CD/ VDO Dayton 05/06) a v autě je momentálně vypálené CD kde je napsáno Teleatlas 06/07. A softwareCD je taky VDO viz foto. Raděj jsem to vše nafotil, tak kdo tomu rozumíte, co mám vlastně za typ navigace a jaké aktuální mapy mám shánět? Mockrát díky za radu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 A tady je foto software CD: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubakkaja Posted November 17, 2010 Share Posted November 17, 2010 Mas prvni verzi navigace VDO Navteq.Takze mapy pro VDO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Tou fotkou toho softwérovýho CD sis vlastně odpověděl sám...Jak už psal kolega nademnou, máš Navteq VDO Dayton...mám mapy 2009/2010 a pak mám i mapy 2010 /2011, ale ty ještě nemám vyzkoušený, bo mi to přijde trošku divný... Hele a nebyl by jsi schopnej zkopírovat to soft. CD..?? A upnout ho..?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted November 18, 2010 Author Share Posted November 18, 2010 No zkusit to můžu, asi vytvořit z CD Iso soubor a ten pak někam uložit? Jinak zkutečně VDO mapy v tom fungují. Mě právě zmátlo, že něco je VDO, něco Navtech a něco Teleatlas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Ano, přesně tak...nejlépe na uloz.to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milhaus65 Posted November 18, 2010 Share Posted November 18, 2010 Sys cd je na foto verze 7 , 8 je poslední. Navi je VDO Dayton. Original mapová data pro tuto navi pro PSA dělal Navteq. Jiné značky pro tuto navi používají data Teleatlas (BMW atd). Jelikož jsou rozšířenější a měli před pár lety lepší pokrytí tak se dají sehnat spíš tyto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Tak se mi vyskytl problém s navigací, někdy funguje, někdy se mi na displeji oběví hláška něco jako chyba CD, vyjměte CD. Po dalším nastartování auta problém někdy zmizí, někdy ne. Po vyjmutí a znovu vložení CD někdy funguje, někdy ne. Čím to může být?? Stává se to úplně nahodile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budhas Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Kkus to vypálit na kvalitní CD a co nejpomalejší rychlostí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted November 28, 2010 Author Share Posted November 28, 2010 Ok, zkusím, dělá mi to jak na nových mapách, tak na původním CD co bylo v autě. Ještě tam zkusím dát starší originál CD a uvidím, co to bude dělat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted December 4, 2010 Author Share Posted December 4, 2010 Tak jsem zkoušel i originál CD a zlobí to pořád, nahodile, jak se tomu zlíbí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robo111 Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Treba vyčistiť optiku je špinava šošovka. Nemate nahodou niekto systemove cd v8 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie 607 Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 A jak se tahle mechanika čistí?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robo111 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 vymontovat , rozobrat, vatou na palicke a izopropilalkoholom vycistit sosovku , ak to nezvladnes tak niekto co opravuje radia alebo pc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts