Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem četl kattasovo téma, tak mě napadlo založit tuto téma. Co používáte za autokosmetiku? Já jsem o víkendu použil nějakej autošampon (tátovo:D) a na to jsem nanesl vosk od turtle wax na metalýzu. Lesk se trochu obnovil, ale škrábanečky zůstaly. Co použít proti nim?

Odesláno

Nejlepsi je brusna pasta od 3M a pak rozlestit jemnou lestenkou od 3M ... lak je pak jak novej...ale teda cena je dosti vysoká :( ... ale vydrzi to nejvic dlouho, to neni jak tempo, ze udelas cely auto, pak zaprsi a lesk je fuc :D

Odesláno

Já mám leštenku turttle wax (fialovou), ale je horší než ta bejvalá (zelená), takže příště mám jasno :) Tempo používám taky, ale jen na přední nárazník a lemy, protože jsou omlácený od kamínků a tempo to \"fixuje\", neb je drsný asi jak Chuck Norris :)

Šampon mám téže značky (želva) v zelený tubě a k tomu mám set jelenice + jelenicí obalená houbička.

Brusnou pastu od 3M mám taky, parádně se s ní zakrejvaj vlásečnicový škrábanečky. Kolik stojí neřešim, dostal sem jí jako bonus při lakování auta :) Je to přesně totok:

4937669_3m.jpg

[upravil dne 15.11.10 23:12 kujon106]

Odesláno

tak ja se taky pridam.. :D koupil jsem si od sonaxu za necelych 5stovek cervenou lestenku a je k tomu i ta \"uzasna voskovka\" :D ale je pravda ze na moji totalne vysisovanou strechu to celkem pomohlo, jenom nevyhoda je, ze pri vetsim teple se to totalne rozlepta a kdyz jsem na to sahnul tak jsem mel cerveny prst.. :D jinak ta lestenka je naprosto paradni.. nic jineho jsem zatim nezkusil, ale muzu rict ze auto pred a po pouziti je jasne viditelny a lesk je tam porad.. i kdyz uz auto nekolikrat projelo blatem, prsi na nej.. a nekolikrat bylo v mycce..

• O 3 měsíce později...
Odesláno

takže dneska jsem mazlíka umyl, zkusil ten odstraňovač škrábanců a navoskoval ho.

K tomu odstraňovači, na metalýze jsem nepozoroval téměř žádnej výsledek, zato na mámy cliu v pastelový bílý výsledek úplně super, škrábance u klik ty tam:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...