Jump to content
  • Aktuální cíle darů

autokosmetika

Jeny

Recommended Posts

Když jsem četl kattasovo téma, tak mě napadlo založit tuto téma. Co používáte za autokosmetiku? Já jsem o víkendu použil nějakej autošampon (tátovo:D) a na to jsem nanesl vosk od turtle wax na metalýzu. Lesk se trochu obnovil, ale škrábanečky zůstaly. Co použít proti nim?

Já mám leštenku turttle wax (fialovou), ale je horší než ta bejvalá (zelená), takže příště mám jasno :) Tempo používám taky, ale jen na přední nárazník a lemy, protože jsou omlácený od kamínků a tempo to \"fixuje\", neb je drsný asi jak Chuck Norris :)

Šampon mám téže značky (želva) v zelený tubě a k tomu mám set jelenice + jelenicí obalená houbička.

Brusnou pastu od 3M mám taky, parádně se s ní zakrejvaj vlásečnicový škrábanečky. Kolik stojí neřešim, dostal sem jí jako bonus při lakování auta :) Je to přesně totok:

4937669_3m.jpg

[upravil dne 15.11.10 23:12 kujon106]

tak ja se taky pridam.. :D koupil jsem si od sonaxu za necelych 5stovek cervenou lestenku a je k tomu i ta \"uzasna voskovka\" :D ale je pravda ze na moji totalne vysisovanou strechu to celkem pomohlo, jenom nevyhoda je, ze pri vetsim teple se to totalne rozlepta a kdyz jsem na to sahnul tak jsem mel cerveny prst.. :D jinak ta lestenka je naprosto paradni.. nic jineho jsem zatim nezkusil, ale muzu rict ze auto pred a po pouziti je jasne viditelny a lesk je tam porad.. i kdyz uz auto nekolikrat projelo blatem, prsi na nej.. a nekolikrat bylo v mycce..

• 3 months later...

takže dneska jsem mazlíka umyl, zkusil ten odstraňovač škrábanců a navoskoval ho.

K tomu odstraňovači, na metalýze jsem nepozoroval téměř žádnej výsledek, zato na mámy cliu v pastelový bílý výsledek úplně super, škrábance u klik ty tam:)