Jeny Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Když jsem četl kattasovo téma, tak mě napadlo založit tuto téma. Co používáte za autokosmetiku? Já jsem o víkendu použil nějakej autošampon (tátovo:D) a na to jsem nanesl vosk od turtle wax na metalýzu. Lesk se trochu obnovil, ale škrábanečky zůstaly. Co použít proti nim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rick-MX Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Nejlepsi je brusna pasta od 3M a pak rozlestit jemnou lestenkou od 3M ... lak je pak jak novej...ale teda cena je dosti vysoká ... ale vydrzi to nejvic dlouho, to neni jak tempo, ze udelas cely auto, pak zaprsi a lesk je fuc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kujon106 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Já mám leštenku turttle wax (fialovou), ale je horší než ta bejvalá (zelená), takže příště mám jasno Tempo používám taky, ale jen na přední nárazník a lemy, protože jsou omlácený od kamínků a tempo to \"fixuje\", neb je drsný asi jak Chuck Norris Šampon mám téže značky (želva) v zelený tubě a k tomu mám set jelenice + jelenicí obalená houbička. Brusnou pastu od 3M mám taky, parádně se s ní zakrejvaj vlásečnicový škrábanečky. Kolik stojí neřešim, dostal sem jí jako bonus při lakování auta Je to přesně totok: [upravil dne 15.11.10 23:12 kujon106] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy106 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 tak ja se taky pridam.. koupil jsem si od sonaxu za necelych 5stovek cervenou lestenku a je k tomu i ta \"uzasna voskovka\" ale je pravda ze na moji totalne vysisovanou strechu to celkem pomohlo, jenom nevyhoda je, ze pri vetsim teple se to totalne rozlepta a kdyz jsem na to sahnul tak jsem mel cerveny prst.. jinak ta lestenka je naprosto paradni.. nic jineho jsem zatim nezkusil, ale muzu rict ze auto pred a po pouziti je jasne viditelny a lesk je tam porad.. i kdyz uz auto nekolikrat projelo blatem, prsi na nej.. a nekolikrat bylo v mycce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeny Posted March 2, 2011 Author Share Posted March 2, 2011 Takže se nám nezávratně blíží jaro a já se chystám zase šáhnout na lak:D. Dneska jsem koupil odstraňovač škrábanců od želvy, takže když bude o víkendu pěkně, tak to vyzkoušim a poreferuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy106 Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 jj urco, uz se tesim taky uz musim mazlika vylestit, kdyz uz je tak krasne.. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeny Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 takže dneska jsem mazlíka umyl, zkusil ten odstraňovač škrábanců a navoskoval ho. K tomu odstraňovači, na metalýze jsem nepozoroval téměř žádnej výsledek, zato na mámy cliu v pastelový bílý výsledek úplně super, škrábance u klik ty tam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts