Wenouš Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Ahoj všem. Potřeboval bych poradit jak demontovat středový tunel od ruční brzdy až k popelníku. Potřebuji se dostat k jednotce centrálu a jinudy to asi nepůjde Díky za každou radu Citovat
Andreww Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Dva šrouby torx T20 jsou pod zadním popelníkem a dvě matky M6 (desítka klíč) jsou pod vakem na řadičce. Tím odděláš první část. Na druhou stačí vyhodit dva torxy T20. Každý na jedné straně u nohou. Zbytek držel těma matkama:papa Citovat
Qcko Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Este dodam, ze sa oplati dat dole plastovy obal rucnej brzdy, ale ide to strasne tazko Citovat
Andreww Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Este dodam, ze sa oplati dat dole plastovy obal rucnej brzdy, ale ide to strasne tazko To jsem nedokázal, tak jsem to vždycky tahal přes něj:aut:D Citovat
Wenouš Odesláno 16. listopad 2010 Autor Odesláno 16. listopad 2010 Díky za rady. Neměl jsem tušení o těch dvou šroubech u nohou. Tak snad se to už povede Citovat
ferrari Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 Ja som to madlo ručky dole dal...šlo to a nebol to až taký problém... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.