apfelix Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Zdravim, chtěl bych se zeptat zkušenějších, mám problém se zadním levym blinkrem,nebliká mi, a tím pádem mi přední a boční bliká o vyšší frekvenci. Mám podezření, že je to špatnym kabelem..... Odkud je nelepší jej natáhnout znova ke světlu? Díky moc Citovat
pastorek Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Málokedy býva problém v kábli. Oveľa častejšie je to žiarovka alebo kontakty. Inak kábel ide od poistkovej skrinky popri ľavom podbehu až do kufra. Citovat
apfelix Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 žárovku jsem zkoušel, i jsem zkoušel to napojit na jinej konektor ( aby blikala třeba zpátečka pro zkoušku) a nic .... a nějak označený asi není vid? abych věděl že je to on. Citovat
ozzy56 Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 popíšu amatérský postup (tak to řeším já) , když je problém v káblíku zjistím přímo na světle barvu kabelu blinkrů, vyhodím zad. sedačku (vede tudy svazek dozadu u většiny aut) a obnažím cca 5 cm kabelů ve svazku, pak oddělím kabel blinkrů podle barvy, zapnu blinkry na straně,která nesvítí a píchnu do káblíku blinkru jehlu na šití--pak zkoušečkou zjistím,zda jde proud až po toto místo, když jde, natáhnu nový kabel dozadu, v místě spoje zapájím a zaizoluju k původnímu svazku. Když proud nejde, zkouším s jehlou místa blíže k pojistkám a přístrojovce...,ale většinou je kablík přerušený od zad. sedaček dozadu. Samozřejmě, když jsou nějaká světla v zad. dveřích, je káblík většinou přerušený v místě ohybu. P.S. Možná odborníci napíší, že je to sovětský způsob opravy, ale zatím vždy fungoval. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.