Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, chtěl bych se zeptat zkušenějších, mám problém se zadním levym blinkrem,nebliká mi, a tím pádem mi přední a boční bliká o vyšší frekvenci. Mám podezření, že je to špatnym kabelem.....

Odkud je nelepší jej natáhnout znova ke světlu? Díky moc

Odesláno

žárovku jsem zkoušel, i jsem zkoušel to napojit na jinej konektor ( aby blikala třeba zpátečka pro zkoušku) a nic ....

a nějak označený asi není vid? abych věděl že je to on.

Odesláno

popíšu amatérský postup (tak to řeším já) :aut, když je problém v káblíku

zjistím přímo na světle barvu kabelu blinkrů, vyhodím zad. sedačku (vede tudy svazek dozadu u většiny aut) a obnažím cca 5 cm kabelů ve svazku, pak oddělím kabel blinkrů podle barvy, zapnu blinkry na straně,která nesvítí a píchnu do káblíku blinkru jehlu na šití--pak zkoušečkou zjistím,zda jde proud až po toto místo, když jde, natáhnu nový kabel dozadu, v místě spoje zapájím a zaizoluju k původnímu svazku. Když proud nejde, zkouším s jehlou místa blíže k pojistkám a přístrojovce...,ale většinou je kablík přerušený od zad. sedaček dozadu. Samozřejmě, když jsou nějaká světla v zad. dveřích, je káblík většinou přerušený v místě ohybu.

P.S. Možná odborníci napíší, že je to sovětský :D způsob opravy, ale zatím vždy fungoval.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...