Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím kdo z Vás již měnil žárovku, ale myslel jsem že se zvencnu. Napřed to nešlo rozdělat, pak mi upadl ten drátek někam do motoru, ale na konec se mi to povedlo. A teď otázka, záleží na natočení žárovky? Nějak jsem jí dam zastrčil, ale mám pocit že mi svítí jen k jedné straně a bohužel do protisměru. Ale když jsme jí tam zandával tak jsem nenašel žádnou aretaci a tak nevím zda to může být tím a nebo zda se mi to celé nějak hnulo. Poraďte prosím.

Díky

Odesláno

Jo to je porod když to děláš prvně. Taky jsem si u toho pěkně zanadával. Ale na druhou stranu buď rád že nemáš P107. Tam je to ještě horší.

Díky poměrně častému praskání jsem se vyučil. Dnes žárovky měním někde u zdi kde si mohu zkontrolovat jak to svítí. Ten zobáček musí bejt nahoru a musí zapadnout.

Seber manželce malý zrcátko, vem baterku a koukej. Je to taková drobná gynekologická operace ale jde to.

Odesláno

tak tak ja už jsem x krat měnil žarovku ted to dělam po slepi di 30 vteřin...a poznaš to i když si rožneš večer taky se mi podařilo kolikrat že svitila hned pod auto ale stači pootočit a hned to je tam kde ma byt..ale pokud mužu poradit nekupovat žadne žarovky za par kč.dava philips žarovka za 200 a opravdu sviti daleko vic než nějaka chcypla osramka a takove ty levne...

Odesláno

Koupil jsem sady Philips komplet i s pojistkou a dalšíma 4ma žárovkama a to za 199,- plus DPH. A ještě k tomu je reflexní vesta. Samotná ta samá H7 stojí 299,- tak je to asi nějaká promo.

Odesláno

Ještě k tomu dotazu, ta vlastní čočka se nedá nijak štelovat, takže to je spíš tím pootočení žárovky? Ona má jeden kousek té patice seříznutý, ten má být nahoru?

Odesláno

No tam jsem nic o pootočení žárovky nenašel. Ale asi něco fakt musí být špatně. Včerta jsem jel v noci domů a viděl tak 15 metrů před sebe a to jsem světla měl zvednutý. Asi i když nerad, to znovu rozeberu. Kdyby někdo věděl tak tu žárovku natočit tak díky.

Odesláno

Zdar, kdo mě zná, ví, že mám výhodu (malý tlapičky), ale už jsem je měnil, a, žádný peklo to nebylo. Chce to nejdřív sundat konektor, pak se ten drátek neztratí, pak zmáčknout drátek dovnitř a do strany, a, pak je docela dobrý, když žárovku vyndavám, kouknout se v jaký poloze jsem jí vyndal. Navíc má 3 zobáčky, takže nechápu, jak jí může někdo otočit? Když si nejsem jist, tak otáčim tak dlouho až zapadne. S tím svícenim jsem měl taky špeka, vezl jsem auto v plný náloži,a, abych neoslňoval, tak jsem je zklopil, pak jsem zapoměl, a, divil se, že to svítí zprlele. :papa:roker

Odesláno

Jak to člověk jednou zjistí tak už to jde, ale napoprvé to je fakt nepřijemné, zvlášť když ti ten drátek vypadne.

S tím zaskočením právě nevím. Otáčel jsem žárovkou dokola asi šestkrát a ani v jedné poloze to nějak nezaskočilo. Tak si to budu muset prohlédnout tím zrcátkem a snad se trefím. Připadám si jako debil, že neumím vyměnit žárovku, kamarád má nějaké Audi a ten to vyřešil tak že zajel do značkového servisu a tam mu jí vyměnili. Jen mu kromě 250 za žárovku naúčtovali ještě 450 za práci, ale má klid.

Odesláno
Jak to člověk jednou zjistí tak už to jde, ale napoprvé to je fakt nepřijemné, zvlášť když ti ten drátek vypadne.

S tím zaskočením právě nevím. Otáčel jsem žárovkou dokola asi šestkrát a ani v jedné poloze to nějak nezaskočilo. Tak si to budu muset prohlédnout tím zrcátkem a snad se trefím. Připadám si jako debil, že neumím vyměnit žárovku, kamarád má nějaké Audi a ten to vyřešil tak že zajel do značkového servisu a tam mu jí vyměnili. Jen mu kromě 250 za žárovku naúčtovali ještě 450 za práci, ale má klid.

Mít peníze, tak taky jezdím do servisu. A vodu do ostřikovačů mu taky dává do nádržky servis?:D Hm, za 700 kč mám jednu xenonovou výbojku a za 1 min. vyměněnou. NO jo, ale když nato má, tak proč ne.:papa

Odesláno

Tak s tím ostřikovačem nevím, ale je to prostě takový typ co si neudělá ani Ň. A peníze má, tak proč nedat vydělat jiným. Kamarád byl v USA a makal tam v pizzerii jako číšník a když chtěl po šéfovi sikovky, že opraví kapající vodovod tak ho šéf hnal, že na to objedná firmu. A když se ptal proč tak prý to tak funguje, on dá vydělat a někudy jinudy se mu to vrátí. Že dá zase někdo vydělat jemu.

Tak moc nechápal, ale asi to tak je. Když budeme všichni škudlit tak škudlíme i na sobě. Ale já také na to nemám. Ani peníze a ani náturu.

Odesláno
Tak s tím ostřikovačem nevím, ale je to prostě takový typ co si neudělá ani Ň. A peníze má, tak proč nedat vydělat jiným. Kamarád byl v USA a makal tam v pizzerii jako číšník a když chtěl po šéfovi sikovky, že opraví kapající vodovod tak ho šéf hnal, že na to objedná firmu. A když se ptal proč tak prý to tak funguje, on dá vydělat a někudy jinudy se mu to vrátí. Že dá zase někdo vydělat jemu.

Tak moc nechápal, ale asi to tak je. Když budeme všichni škudlit tak škudlíme i na sobě. Ale já také na to nemám. Ani peníze a ani náturu.

Přesně. JE to o lidech a penězích. USA je jiný národ a mentalita taky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...