Peta-k Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Čauky nevite jak nastavit předstih? nebo spis kde je nejaka riska abych mohl nastavit 1 valec u škodovky 125 je to na kolu od remenice takovej zarez a u peugeotu jsem to nevidel tak jsem to tam nejak dal a jedeto ale spatne tak to potrebuju seridit predem diky;) Citovat
Peta-k Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 ??to nikdo nevite?nebo nechcete poradit? Citovat
Peta-k Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 tak jak to mam nastavit nevim si rady... Citovat
Hafity Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Zkus to jak za starých časů: nastartuj, povol rozdělovač a pootáčením hledej polohu, kdy bude mít motor nejlepší zvuk, nebo nejvyšší otáčky, nebo nejrovnoměrnější běh.... Citovat
106sťák Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 škoda že to nejde u 1.3 rallye aby se mi sklidnil volnoběh a šel motor pravidelně... Citovat
Peta-k Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 nj nastartuj motor to je ten problem....sice čerpadlo si natlači ale komora si nestřiknbe na start nebo ja už nevim čim by to mohlo bejt.... Citovat
Hafity Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 Ale na začátku píšeš: jede to, ale špatně. Takže jsem soudil, že motor jde nastartovat. Mimochodem svůj problém už řešíš v jiném vlákně.... Citovat
Peta-k Odesláno 13. listopad 2010 Autor Odesláno 13. listopad 2010 to je moje stary vlakno ze to jde ale špatne akorat jsem to šouonul do toho ze nestartuje abych nenačinal neci jinyho....a todle tema mam zase kvukli tomu ze potřebuju nastavit rozdelovač a nevim jestli to jde když to nestartuje... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.