oni Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 :roll:roll:roll tady nema uz cenu absolutne nic... ja jsem tohle odsuzoval,kdyz nekdo takhle nekomu do neceho kecal a premlpuval at to nedela,ale v tomto pripade bych ruce sekal taky... Citovat
neutral Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 No sem mladej, ale to nic neznamená. Je mi 22. Citovat
neutral Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Všeci ste chytří. Tak mi ukažte co se líbí vám. Citovat
JardaMoj Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 .. jenom prosimtě kolik ti je??? počítám tak 18-20 neznamena, ze kazdymu komu je 20 se libi stejny veci, ja sem taky mladej a osobne si myslim, ze ty narazniky sou hrozny.. ale je mi celkem jedno co si kdo naplacne na auto. jak rikal čakom, horkovzduškou.. Citovat
čakom Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 No sem mladej, ale to nic neznamená. Je mi 22. ale znamena. neboj z toho vyrosteš jako každej z nas. i ja začínal laminatama a už bych si to na auto nikdy nedal podivej se do lidskyho vkusu koukni kdo tam co z nas dava a uvidiš co se nam libi ted k tematu pokud by ses přesi jen odhodlal ta narvat na tu 106 tak bud hu dat misto origo narazniku a upravit ho aby to sedelo. (koupit laminatovaci sadu a dodělat kde bude potřeba.) nebo další varianta uříznout ten laminat a použit z toho jen to co se ti bude hodit. zas by sis s tim musel pohrat aby to sedlo na origo naraznik. pak to nečím přilepit a sešroubovat třeba samořezkama překitovat a nalakovat. at zvoliš jakejkoli zpusob tak tam bude dost prace aby si to pořadně napasoval JardaMoj: tady horkovzduška nepomuže. myslel jsem že ma origo zadni plastovej naraznik ale on ma lamino [upravil dne 11.11.2010 11:39 čakom] Citovat
neutral Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 No kluci budu to muset říznout a napasovat na puvodni. Takze spojit nytama. Ale taky bych to tam nedal takovy jak to je. Mam v planu otvory snizit,aby tma nebyly diry pres pul narazniku. Citovat
neutral Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Jinak ja mel vzdycky rad tak trochu vystredni veci. Nekdo by rekl nevkusne, ja rikam vystredni. A takhle to vypadalo driv. [upravil dne 11.11.2010 14:19 neutral] Citovat
Jeny Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 nech to jak to vypadá tady na tý poslední fotce. Jinak, co to je za verzi, případně motorizaci? Citovat
PetrCoupe Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Taky jsem mladej sopel, ale opravdu se ti to líbí? Chceš se s tím drbat? Ruku na srdíčko, voe neblbni. Když je to na fávo, střel to dalšímu mlaďochovi, kterej má favorita. Ale na pažouta to nervi. Bude to vypadat šíleně. No ale víš co? Fajn nacpi to tam, hoď si tam ještě veliký křídlo, tři výfuky a pak nahoď foto... Citovat
neutral Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Nevím co si o některých myslet. Po nikom sem nechtel kritiku. Chtel sem jen radu. Jak si to poseru a nebo ne je moje vec. Treba to bude ok a treba ne,ale zkusit se ma vsechno. Citovat
PetrCoupe Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Nevím co si o některých myslet. Po nikom sem nechtel kritiku. Chtel sem jen radu. Jak si to poseru a nebo ne je moje vec. Treba to bude ok a treba ne,ale zkusit se ma vsechno. Ano, máš pravdu. Je to čistě Tvá věc, ale alespoň si tu přečteš názory ostatních o tom, jak to třeba bude působit na okolí. Když tě tu já kritizuju, mysli si něco o prdeli a nahoď si tam ten nárazník. Je to Tvý auto. Určo to bude KUN*OLAP [upravil dne 11/11/10 15:58 PetrCoupe] Citovat
neutral Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Já vím,že to nemyslíte špatně. Ale chybama se člověk učí. a když to zkopu,tak tam budu muset nechat ten původní starej. Citovat
Dadadavid Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Já vím,že to nemyslíte špatně. Ale chybama se člověk učí. a když to zkopu,tak tam budu muset nechat ten původní starej. Koukni se na tento odkaz,taky jsem si chtel upravit auto,ale ty lidi mi to rozmuvily a hlavne bych chtel slyset tvuj nazor na fotky co jsou vic dole,je na nich moje byvala 306ka,jsem zvedav,co reknes na ty zadni svetla. Citovat
neutral Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Já vím,že to nemyslíte špatně. Ale chybama se člověk učí. a když to zkopu,tak tam budu muset nechat ten původní starej. Koukni se na tento odkaz,taky jsem si chtel upravit auto,ale ty lidi mi to rozmuvily a hlavne bych chtel slyset tvuj nazor na fotky co jsou vic dole,je na nich moje byvala 306ka,jsem zvedav,co reknes na ty zadni svetla. Já bych je tam nedal,ani ten výfuk a ani tu stříšku. Můj názor čistě. Citovat
Dadadavid Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Já vím,že to nemyslíte špatně. Ale chybama se člověk učí. a když to zkopu,tak tam budu muset nechat ten původní starej. Koukni se na tento odkaz,taky jsem si chtel upravit auto,ale ty lidi mi to rozmuvily a hlavne bych chtel slyset tvuj nazor na fotky co jsou vic dole,je na nich moje byvala 306ka,jsem zvedav,co reknes na ty zadni svetla. Já bych je tam nedal,ani ten výfuk a ani tu stříšku. Můj názor čistě. Aspon tu mame dalsi priklad toho,ze kazdy ma zcela jiny vkus Citovat
neutral Odesláno 11. listopad 2010 Autor Odesláno 11. listopad 2010 Já vím,že to nemyslíte špatně. Ale chybama se člověk učí. a když to zkopu,tak tam budu muset nechat ten původní starej. Koukni se na tento odkaz,taky jsem si chtel upravit auto,ale ty lidi mi to rozmuvily a hlavne bych chtel slyset tvuj nazor na fotky co jsou vic dole,je na nich moje byvala 306ka,jsem zvedav,co reknes na ty zadni svetla. Já bych je tam nedal,ani ten výfuk a ani tu stříšku. Můj názor čistě. Aspon tu mame dalsi priklad toho,ze kazdy ma zcela jiny vkus No ale o tom sem už mluvil. Viz. můj peugeot. Zatím jsem na něm nic krom výfuku a polepů nedělal. [upravil dne 11.11.2010 19:13 neutral] Citovat
wooody Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 tak ho přilož k zemi, dej mu pořádný kola a je to... Citovat
oni Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 souhlasim s woodym, radsi nasetri na nejaky pekny kola, ktery jen tak nikdo nema.. a sundej to pekne k zemi. mas peknou 106 jak ted je.. kolama udelas min 90% auta a zbylejch 10 tim snizenim... Citovat
neutral Odesláno 12. listopad 2010 Autor Odesláno 12. listopad 2010 A jak na snížení? S tím zkušenosti nemám. Nechce se mi kupovat novej podvozek. Jinak ještě jedna foto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.