Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim... mal som autoradio SONY CDX-GT111 islo v poriadku az zrazu v lete zacalo radio sumiet. Rusenie bolo sprevadzane rovnako na kazdej stanici, ci to bolo FUN Radio, Radio Expres, Radio Slovensko, Devin... rusilo to rovnako, akokeby bol slaby signal. V lete, ked svietilo slnko to bolo na dennom poriadku. Ked bola zima islo v poriadku, akonahle sa rozvietilo slnko, zase bola kazda stanica rusena. Pred par tyzdnami som kupil nove radio SONY CDX-GT444, pretoze som si myslel, ze to pred tym mi odislo. Ale rusi mi to znova. V Bratislave je signal v poriadku, akonahle odidem za Nitru, okolo Zvolena, vsade je uz signal nekvalitny. Akokeby to nevedelo naladit. Ked ladim najde len velmi malo stanic. Neviete, cim by to mohlo byt? Dakujem za kazdu radu...

[Edited on 10/11/10 17:57 intex]

Odesláno

Kupil som uplne novy antenny prut a robi to to iste... este taka vec... ked sa srobuje ten prut, je tam ze vraj nejaky zosilnovac... akym sposobom sa daju vycistit tie kontakty? Rozobrat to asi nebude take jednoduche...

[Edited on 15/11/10 08:30 intex]

Odesláno

Kupovat nový prut nemá valný význam. Bude něco se zesilovačem. A ten je v té patici do které se ten prut šroubuje. Zkus stříknout do té matice kde šroubuješ ten prut trochu WDčka a párkrát projet závit. Rozebrat to myslím nejde. Je to zalité kvůli vlhkosti. Možná už ti to netěsníé a voda dělá neplechu uvnitř. Měnil jsem ji na Fabii a není to nic těžkého. Oddělat tapecír střechy, odpojit konektory a je tam jeden šroub, který se povolí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...