Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pani, viete mi niekto poradit kde sa daju zohnat nove tesnenia dveri ? Samozrejme okrem origi. servisu. Prebehol som forum aj google ale k nicomu konkretnemu som sa nedopracoval.

Pri silnejsom vetre citim jemne prefukovanie na soferovych dverach. Tak by som to chcel vymenit. Dakujem.

Odesláno

asi tam zajtra zavolam, ak by to bolo do 30 E tak by som to zobral. Ak to bude drahsie tak budem musiet skusit nejaky vrakac.

Pripadne z inej znacky auta ste nikto neskusali ? Na skodovku sa daju zohnat aj neorigi cca za 10 E. Origi je za cca 20 E.

Odesláno

no nic,... vymenim len soferove dvere. Povodne som chcel vymenit na celom aute, aj ked poskodene su len soferove, ale pri tejto cene si to dovolit nemozem :roll

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Mne buchaju na 307 - r.v. 2003 predne dvere. Tak som do vnutra pirelky vtiahol gulaty profil z poreznej gumy o priemere 10 mm. Maju v Gumex.cz a v Gumex.sk.A bucha to skoro rovnako Avsak, ked som skontroloval zamkove zapadky na dverach a porovnal ich so zapadkami na dvojrocnych P207, ktore mame v robote, tak som zistil, ze tie moje su uz ako blato. Zjavne su v nich unavene strunky a vydrete osky, takze nemozu pri zatvarani vvtvarat dostatocny protitlak a pustia dvere az na doraz. Kupovat nove dverove zamky bude riadna pecka a rozoberat, tak to si netrufam. Cafff-te

• O 2 týdny později...
Odesláno
Když to tak čtu, tak to popraskané těsnění u řidiče raději budu přehlížet. :(

[upravil dne 7/11/10 23:39 Lví-ček]

Moze ti tiect voda do auta.

Mne tadial tieklo a este som maval vodu pod pedalmi.

[upravil dne 20/5/11 23:02 Pekos Pavelka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...