Budhas Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Zdravím... Tak už došlo i na mě. To že mi sem tam pípla chyba ESP/ASR jsem už tady někde psal...jenže pak už se to začalo objevovat čímdál častěji a to při té chybě mi skočí motor do nouzáku, takže je jasný, že mě to začlo čímdál víc štvát...tak jsem zajel na diagnostiku, kde mi vyběhla chyba : Trvalá závada - ESP nekomunikuje s BSI a Přechodná závada - ESP nekomunikuje s rídící jednotkou motoru. Tak a teď babo raď ... [upravil dne 6/11/10 11:26 Budhas] [upravil dne 10/11/10 16:42 Budhas] Citovat
jofo Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 1. Skus odpojit bateriu a pripojit nazad. 2. skontroluj zaloznu bateriu. 3. skontroluj vsetky poistky. 4.chyba v konektoroch, alebo zemniace vodice. 5 vadne riadiace jednotky? Citovat
HonzaZ Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 Proč je to tu dvakrát? Už to řešíme v servisu. Citovat
Budhas Odesláno 10. listopad 2010 Autor Odesláno 10. listopad 2010 Vyřešeno....odpovědi v sekci servis....tu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.