ozzy56 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 všechno se ekonomikou provozu měřit asi nedá..., od převratu jezdím osobníma dýzlama,najedu ročně cca 12 tisíc km a nemám pocit, že bych se ,,trápil\'\' ,v osmnácti letech bych si taky koupil nějaké GTi s osmi tisíci otáčkama , ale už delší dobu se vyžívám ve stylu jízdy: ,,řidič slečny Daisy\'\' :D Citovat
ferrari Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Tak hm,kamarát mal pri cestách do práce (12km tam, 12 km s5) spotrebu na Fabii TDi okolo 4,5l, ja som mal so 120ckou okolo 7l/100...myslím, že aj na krátkych trasách sa to prejaví...ale sa mu tá Fobka dosť dlho zohrievala... Citovat
eclipse Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 Stou naftou je to těžké a samozrejmě si už v dnešní době nemužu dovolit nějakou naftu od kamoše ktery to sehnal od strejca už kvul traktorum (John Deere) ve kterym je 6ti valec common rail ,ale jak pišete tak asi pudu do TD ono HDi by bylo pekne ale kdyš se na něm neco posere tak to zrovna dvakrat levne neni. Citovat
ferrari Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Eclipse, ja som to bral presne tak isto - radšej TD, ako HDi, predsa len už to nie sú new autá...ale nakoniec som kúpil benzín Citovat
EXI.60 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Hm, som si viackrát všimol, že sa diesle neodporúčajú na kratšie trasy, ale neviem prečo...ako je mi jasné, že sa diesel vďaka nižšej účinnosti dlhšie zohrieva (a teda aj neskôr kúri), ale iný dôvod asik nebude, nie?zahřívá se diesel díky vyšší učinosti méně,protože se palivo více využije a tím pádem nejde tolik tepla do ztrát.Jinak tohle jsme probírali v 6.třídě v základní škole-fyzika.... [upravil dne 14.11.2010 20:48 EXI.60] Citovat
EXI.60 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Zdar,Peugeot už pujde brzo z baráku!každej rok do něj nacpu tak 8-10tis.za díly a to nepočítám pneu. Manželka je pěkně na mě už nasraná.A to najezdím 10-15tis.ročně.Ted to byla zapalovací rampa,krokový motorek,poloosa,ted výfuk,předtím brzdy-komplet,klima,silentbloky,jedno čidlo,druhý čidlo,posilovač brzd syčí,občas motor blbne při mrazu.A to nemluvím o rozvodech,zadní náprava se ozývá a to není vše.Na to že auto má houby najeto je vše v prdeli.Co pak s takovým krámem můžu nechat jezdit manželku?Dřív jsem Peug.chválil,ale když vidím kámoše z jinéma autama,tak ti jen jezdí-žádný takový závady.Koupím si radši BMW nebo AUDI.Tam se lije jen benzín. Citovat
pug306 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Zdar,Peugeot už pujde brzo z baráku!každej rok do něj nacpu tak 8-10tis.za díly a to nepočítám pneu. Manželka je pěkně na mě už nasraná.A to najezdím 10-15tis.ročně.Ted to byla zapalovací rampa,krokový motorek,poloosa,ted výfuk,předtím brzdy-komplet,klima,silentbloky,jedno čidlo,druhý čidlo,posilovač brzd syčí,občas motor blbne při mrazu.A to nemluvím o rozvodech,zadní náprava se ozývá a to není vše.Na to že auto má houby najeto je vše v prdeli.Co pak s takovým krámem můžu nechat jezdit manželku?Dřív jsem Peug.chválil,ale když vidím kámoše z jinéma autama,tak ti jen jezdí-žádný takový závady.Koupím si radši BMW nebo AUDI.Tam se lije jen benzín. tak na toto sa da napisat len jedine......hold zle si kupil.... a to iste sa ti moze stat s BMW ze zle kupis a tam keby si mal toto vsetko opravovat co si napisal radsej to auto zhodis zo zrazu ...by to nebolo 8-10tis a ohladom tych kratkych tras ako 12km to sa mi zda este vpohode....skor som myslel take ze odbehnm nieco kupit do tesca cez mesto...alebo jak to mam ja do roboty (3km) [upravil dne 15/11/10 12:49 pug306] Citovat
ferrari Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Hm, som si viackrát všimol, že sa diesle neodporúčajú na kratšie trasy, ale neviem prečo...ako je mi jasné, že sa diesel vďaka nižšej účinnosti dlhšie zohrieva (a teda aj neskôr kúri), ale iný dôvod asik nebude, nie?zahřívá se diesel díky vyšší učinosti méně,protože se palivo více využije a tím pádem nejde tolik tepla do ztrát.Jinak tohle jsme probírali v 6.třídě v základní škole-fyzika.... [upravil dne 14.11.2010 20:48 EXI.60] Jeeesus, to ja ale predsa viem akurátže ma zaujíma iná nevýhoda na kratšie trasy Citovat
pug306 Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 co by si chcel viac ? ....aspon ti to kuri....nie jak ten moj mrazak.....teplo mam vnutri az ked parkujem audo do garaze ked sa vraciam z prace Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.