Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyměněn motor - problem se saharou !! pls pomoc

Recommended Posts

Odesláno

Čau lidi.

Tak jsem si po měsíci odvezl auto ze servisu, kde bylo na výměnu motoru,rozvodů, spojky, čepů ramen,čepů řízení,stabilizátorů a uložení stab tyče atd..

Zaplatil jsem a bylo mi předáno auto s menším seznámení situace a s tím že klíče jsou uvnitř, nashledanou. Tak jsem s podivem nad jednáním sednul za volant otočil klíčkem a spustila se sahara na plnej výkon.Po nastartování pořád běžela na plnej výkon.Chlápci v servisu se vymlouvali, že neví o co jde a jelikož už byla zavíračka tak sem si to odvezl s tím, že kdybych na to nepřišel přijedu v pondělí.Čekat další týden na auto by mě už kleplo.Doma jsem ještě zjistil, že mi odřeli kapotu a pravej sloupek, navíc nebyla vůbec dopasovaná + další věci.Takže tam stejně v pondělí jedu...

Nevíte čím může být to podivné chování větráků sahary? Čidla byla připojená, zkoušel jsem i připojit čidlo (na radu Tom406,díky Tome :) ) ze starého motoru kde problém nebyl.Točí pořád.Auto takovej problém před příjezdem do servisu němělo tak bitron bude v pořadku bych typoval.Neví někdo čím by to mohlo být?

Díky předem za rady

Odesláno

nezapomneli zapojit maly cerny kulaty konektor, vedle pojistkove skrinky v motoru (ta co v ni jsou ty maxipojistky pro ABS, sahary)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...