asaad Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Čau lidi. Tak jsem si po měsíci odvezl auto ze servisu, kde bylo na výměnu motoru,rozvodů, spojky, čepů ramen,čepů řízení,stabilizátorů a uložení stab tyče atd.. Zaplatil jsem a bylo mi předáno auto s menším seznámení situace a s tím že klíče jsou uvnitř, nashledanou. Tak jsem s podivem nad jednáním sednul za volant otočil klíčkem a spustila se sahara na plnej výkon.Po nastartování pořád běžela na plnej výkon.Chlápci v servisu se vymlouvali, že neví o co jde a jelikož už byla zavíračka tak sem si to odvezl s tím, že kdybych na to nepřišel přijedu v pondělí.Čekat další týden na auto by mě už kleplo.Doma jsem ještě zjistil, že mi odřeli kapotu a pravej sloupek, navíc nebyla vůbec dopasovaná + další věci.Takže tam stejně v pondělí jedu... Nevíte čím může být to podivné chování větráků sahary? Čidla byla připojená, zkoušel jsem i připojit čidlo (na radu Tom406,díky Tome ) ze starého motoru kde problém nebyl.Točí pořád.Auto takovej problém před příjezdem do servisu němělo tak bitron bude v pořadku bych typoval.Neví někdo čím by to mohlo být? Díky předem za rady Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 nezapomneli zapojit maly cerny kulaty konektor, vedle pojistkove skrinky v motoru (ta co v ni jsou ty maxipojistky pro ABS, sahary) Citovat
EXI.60 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 A co konektor vedle cladiče,je pravda kdyby byl špatně zapojeny,tak by větráky nejely Citovat
EXI.60 Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Ale každopádně bych auto reklamoval,máme přece nějaké zákony... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.