Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Začína ma bolieť žalúdok od strachu či zvládnem tú cestu:(. Keby som si mohla aspoň štamprlík šupnúť.. A ešte stále neviem či mám ísť cez Prašník, alebo cez Chtelnicu. Y2K kadiaľ ideš?

Odesláno
To je v pohode nejakych -8°C.Benzinaky No Problem a Dieslom dame \"precitat noviny\" ked nebudu chciet natocit. :D:D:D

dnes rano o pol 8 bolo -9 stupnov a auticko mi chytilo bez problemov

Takže ja dnes ráno -11 a auto od štvrtka stálo sadnem nažhavím ešte raz nažhavím a šup na brnk ako keby bolo +15

mas potom asi novu baterku, ze ?

Ale kde mam baterku s mercedesu sprintera bola tam asi 4roky a ja ju mam už 2 roky. Ale aby som to nezakríkol psssss:D:D:D

caute ja som dnes rano v praci pri Samorine mal na teplomeri -13,7.C. auto stalo cely den vonku a jedno nazhavenie a motor vrndzal :) sice chvilku jak tank:d ale isiel na supu, a baterku som dobijal minuly rok pred zimou, tak nechapem vase obavy??.. ci so zimnymi startami mavate az taky problem?:(

Odesláno
No ja som vcera nastartoval 405 tiez na supu...ale po chvili zhaslo...a tak sa to opakovalo asi 5 krat...az kym som naftu nedolial :D

o kolkej to ides z vrboveho? pridal by som sa k tebe ak sa da?..

Odesláno

Tak se strašně moc omlouváme ale na sraz nedorazíme :grr jelikož jediné auto na zimních gumách je 806 a té včera upadl kompletně výfuk :grr

Moc nás to mrzí, opravdu jsme se moc těšili.

Užijte si to :super

Odesláno

Tak zraz klasika, super, dobre jedlo, super ludia ... Len ta neuveritelna zima vonku :D :D Ale este raz super a dakujeme organizatorom ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...