Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Takže ja len tolko. tento zraz mi je úúúúúplne jedno aké bude počasie. Pretože nejdem autom ale prídem. :D:D:D:D:D:D

Už sa neviem dočkať:papa:papa:papa:papa:papa

a niekdo bube bumbat ale potom pozor aby si pastorkovy :blicismajlik auticko.

[upravil dne 2/12/10 20:19 stvrto.14]

Nebojím. Naspäť ho zoberie gedu lebo ja odchádzam posledný po uzavretí účtov a zbalení výzdoby. :D

Takže aby bolo jasné naposledy som :blicismajlik keď som bol mlady a to je už strašne dávno.

A Peter ty si zase nemysli, že sa ma tak rýhlo zbavíš:D:D:D

Odesláno

Bohuzial teplomer bol dobry, bol som na severe Polska, extremne pocasicko bolo :D:D:D:D

Teraz zacina dobre snezit aj tu, tak sa budeme v nedelu smykat, to je super :)

Odesláno

Hm,ale čo to počasie?:( Každú chvíľu sa mení, z čľapkanice môže byť večer klzisko. Ktovie aká bude cesta z Vrbového cez Chtelnicu do Trstína. Idem si nacvičiť navliekanie reťazí na koleso:myslim

Odesláno
Hm,ale čo to počasie?:( Každú chvíľu sa mení, z čľapkanice môže byť večer klzisko. Ktovie aká bude cesta z Vrbového cez Chtelnicu do Trstína. Idem si nacvičiť navliekanie reťazí na koleso:myslim

no tak podla mna ti tie retaze moc na lade nepomozu

Odesláno
Hlavne klud,ziadna panika. Biela hora bude urcite od kamionov dobre rozjazdena a aj dobre posypana cestarmi.

posypana cestarmi???? no to urcite, ich kazdy rok zaskoci zima ale hlavne je to ze uz v septembri hovoria ze su na zimu plne pripraveni.

a tu u nas v banovciach to je s nimi hrozne, uz 3 hodiny snezi a furt este nechodili

Odesláno

Ako som ocakaval, lakyrnik ani dneska termin nedodrzal, auto stale nemam ... :(

Zobral by ma s Lenkou pri najhorsom niekto s TT ???

Odesláno
To je v pohode nejakych -8°C.Benzinaky No Problem a Dieslom dame \"precitat noviny\" ked nebudu chciet natocit. :D:D:D

dnes rano o pol 8 bolo -9 stupnov a auticko mi chytilo bez problemov

Odesláno
To je v pohode nejakych -8°C.Benzinaky No Problem a Dieslom dame \"precitat noviny\" ked nebudu chciet natocit. :D:D:D

dnes rano o pol 8 bolo -9 stupnov a auticko mi chytilo bez problemov

Takže ja dnes ráno -11 a auto od štvrtka stálo sadnem nažhavím ešte raz nažhavím a šup na brnk ako keby bolo +15

Odesláno
:rokerja mam o zabavu postarané sadam do traktora a idem odhrnať:papa

[upravil dne 3/12/10 20:50 madrid4]

Píšeš to ako keby si sa na to netešil? Viem si predstavit ako ti svietia očká ked začnú padať prvé snehové vločky. :D:D:D:D

Odesláno
:rokerja mam o zabavu postarané sadam do traktora a idem odhrnať:papa

[upravil dne 3/12/10 20:50 madrid4]

Píšeš to ako keby si sa na to netešil? Viem si predstavit ako ti svietia očká ked začnú padať prvé snehové vločky. :D:D:D:D

:rokerdo polnoci som odhrnal teraz to idem dokončiť ešte nejake upravy dufam že už nebude padať tak zajtra ahoj:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...