kaper Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Takže ja len tolko. tento zraz mi je úúúúúplne jedno aké bude počasie. Pretože nejdem autom ale prídem. :D:D:D:D:D Už sa neviem dočkať:papa:papa:papa:papa a niekdo bube bumbat ale potom pozor aby si pastorkovy auticko. [upravil dne 2/12/10 20:19 stvrto.14] Nebojím. Naspäť ho zoberie gedu lebo ja odchádzam posledný po uzavretí účtov a zbalení výzdoby. Takže aby bolo jasné naposledy som keď som bol mlady a to je už strašne dávno. A Peter ty si zase nemysli, že sa ma tak rýhlo zbavíš:D:D Citovat
marko306 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Co, chlapi, je tu niekomu zima? Toto som odfotil vcera na obed :D:Dasi máš teplomer v prdeli, nie? Citovat
Qcko Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Bohuzial teplomer bol dobry, bol som na severe Polska, extremne pocasicko bolo :D:D:D Teraz zacina dobre snezit aj tu, tak sa budeme v nedelu smykat, to je super Citovat
foxo Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Qcko, aha, tak preto si menil zhavice... Ja by som asi ani necukol... Citovat
Džej Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Od rána rozmýšľam, že by som aj ja mohla ísť na zraz. Citovat
madrid4 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Od rána rozmýšľam, že by som aj ja mohla ísť na zraz.:rokertak dlho nerozmyšlaj a príd:grr Citovat
stanko.z Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Od rána rozmýšľam, že by som aj ja mohla ísť na zraz. pridi Citovat
Džej Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Hm,ale čo to počasie? Každú chvíľu sa mení, z čľapkanice môže byť večer klzisko. Ktovie aká bude cesta z Vrbového cez Chtelnicu do Trstína. Idem si nacvičiť navliekanie reťazí na koleso:myslim Citovat
stanko.z Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Hm,ale čo to počasie? Každú chvíľu sa mení, z čľapkanice môže byť večer klzisko. Ktovie aká bude cesta z Vrbového cez Chtelnicu do Trstína. Idem si nacvičiť navliekanie reťazí na koleso:myslim no tak podla mna ti tie retaze moc na lade nepomozu Citovat
Džej Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Na ľade asi nie, tak si pre istotu zabalím aj korčule a keď to bude nutné, odstavím auto a domov dokorčuľujem Citovat
madrid4 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 :rokerja mam o zabavu postarané sadam do traktora a idem odhrnať [upravil dne 3/12/10 20:50 madrid4] Citovat
Existujuci Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Hlavne klud,ziadna panika. Biela hora bude urcite od kamionov dobre rozjazdena a aj dobre posypana cestarmi. Citovat
paric Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Tak to dufam ze sa pojdeme previezt radsej cez Bukovu ? Citovat
stanko.z Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Hlavne klud,ziadna panika. Biela hora bude urcite od kamionov dobre rozjazdena a aj dobre posypana cestarmi. posypana cestarmi???? no to urcite, ich kazdy rok zaskoci zima ale hlavne je to ze uz v septembri hovoria ze su na zimu plne pripraveni. a tu u nas v banovciach to je s nimi hrozne, uz 3 hodiny snezi a furt este nechodili Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Ako som ocakaval, lakyrnik ani dneska termin nedodrzal, auto stale nemam ... Zobral by ma s Lenkou pri najhorsom niekto s TT ??? Citovat
pastorek Odesláno 3. prosinec 2010 Odesláno 3. prosinec 2010 Prídi na fifinke, ja tiež idem na Cliu. Jean Lui má rozbité okno a letné pneu. Citovat
stanko.z Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 To je v pohode nejakych -8°C.Benzinaky No Problem a Dieslom dame \"precitat noviny\" ked nebudu chciet natocit. :D:D dnes rano o pol 8 bolo -9 stupnov a auticko mi chytilo bez problemov Citovat
kaper Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 To je v pohode nejakych -8°C.Benzinaky No Problem a Dieslom dame \"precitat noviny\" ked nebudu chciet natocit. :D:D dnes rano o pol 8 bolo -9 stupnov a auticko mi chytilo bez problemov Takže ja dnes ráno -11 a auto od štvrtka stálo sadnem nažhavím ešte raz nažhavím a šup na brnk ako keby bolo +15 Citovat
kaper Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 :rokerja mam o zabavu postarané sadam do traktora a idem odhrnať [upravil dne 3/12/10 20:50 madrid4] Píšeš to ako keby si sa na to netešil? Viem si predstavit ako ti svietia očká ked začnú padať prvé snehové vločky. :D:D:D Citovat
madrid4 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 :rokerja mam o zabavu postarané sadam do traktora a idem odhrnať [upravil dne 3/12/10 20:50 madrid4] Píšeš to ako keby si sa na to netešil? Viem si predstavit ako ti svietia očká ked začnú padať prvé snehové vločky. :D:D:D :rokerdo polnoci som odhrnal teraz to idem dokončiť ešte nejake upravy dufam že už nebude padať tak zajtra ahoj:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.