Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte priatelia : ),

momentalne riesim takuto zahadu s ktorou by som potreboval pomoct resp. poradit.

Mam nastavene automaticke zapinanie svetiel, t.z. nastartujem zapnu sa svetla, rozsvieti sa radio a zacne hrat. Do teraz to tak fungovalo, momentalne ked nastartujem, svetla sa sice zapnu, radio zacne hrat ale nie je podsvietene. Akonahle prepnem na parkovacky alebo na stretaviacie svetla (teda ked si ich zapnem manualne a nie automaticky), tak sa mi radio aj rozsvieti, ked prepnem spat na automaticke zapinanie svetiel, podsvietenie radia sa vypne : (. Mozu to byt poistky alebo nieco ine? Ak by to boli poistky tak by asi nesvietilo vobec alebo sa mylim?

Do minuleho tyzdna sa mi po nastartovani rozsvietilo vsetko aj s radiom.

Dakujem a prajem pekny vecer

Odesláno

ked mas na AUTO svetla, radio ti nema svietit pokial je svetlo, cize cez den, ale ked sa uz stmieva vtedy da svetelny senzor pokyn aby sa radio rozsvietilo na vecer a na noc...

mne to funguje takto ako som popisal

a aj podla mna by vtedy nesvietili svetla cez den, keby boli v prdeli poistky..

treba kuknut ktora je poistka na svetelny senzor..

[upravil dne 3.11.2010 22:07 buga]

143_144_207-sk-ed01-2008.pdf

Odesláno

Tak ked ti to fungovalo ako ma (vonku svetlo=bez podsvietenia, vonku tma=podsvietenie) tak jedine ze by bol snimac svetla zly alebo teda poistka. Vyskusaj, uvidis

[upravil dne 3.11.2010 22:37 pretekar]

Odesláno

Svieti vsetko okrem toho radia, isiel som cez den do prace a radio nesvietilo, teraz som prisiel a radio cestou svieti, tak neviem uz som z toho mimo...v sobotu som si to prva krat vsimol isiel som to obchodu, nastartujem a radio nesvieti ale hra, prepnem na parkovacky a uz svieti, prepnem naspat a zas nic. Vysiel som z obchodu, nastartujem a uz svieti (ale neviem ci uz nebolo nahodou sero). Na druhy den zas nic. Ruku by som si nechal odrezat za to, ze inokedy svieti stale : )) ale teraz to budem asi sledovat ci je svetlo alebo tma. Ked to nahodou v tme nepojde, tak skusim nieco vymysliet aj ked neviem co. Jedine mi napadli tie poistky ale v tom pripade by to nesvietilo vobec.

Sleduje aj nieco ine ten svetelny senzor alebo len toto?

Auto mam uz skoro rok a nezda sa mi moc, ze az teraz by som na to prisiel :myslim

Odesláno

prostě ti to zapíná světelný senzor.......mě ve dne nesvití vůbec žádné vnitřní osvětlení i když venku svítím denním svícenim......a po tmě všechny.......

Odesláno

urcite bolo sero..alebo zle svetelne podmienky a nereagoval svetelny senzor.. aj ja som mal cez den taky pripady...

jednoducho za dna radio nema byt preco podsvietene, ani tlacitka na klime..jedine displej na klime svieti cez den na strednom paneli

Odesláno

No svetelny senzor je napojeny na viac veci....napr. ostrekovace svetlometov mi nefunguju pri ostrekovni skla cez den, iba ak je tma vtedy ich \"pripaja\"

Taktiez sa mi meni aj intenzita podsvietenia budikov.......ina ma nenapada :)

Odesláno

Světelný sensor bývá společně s dešťovým na skle u vnitřního zrcátka. Ten sensor uprostřed nahoře na palubce je sensor slunečního záření pro klimu.

Odesláno
Světelný sensor bývá společně s dešťovým na skle u vnitřního zrcátka. Ten sensor uprostřed nahoře na palubce je sensor slunečního záření pro klimu.

Ale nebol som uplne vedla :)

Odesláno

Ale nebol som uplne vedla :)

nie nie, len nižšie :aut:D

Odesláno

Nooo neviem ako si to mal ty ale mne sa nikdy radio nerosviecovalo ked som mal pačku v zakladnej polohe.V zakladnej polohe mi svietia len budíky a displeje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...