jozefsv Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 by som chcel vidiet toho passata prasit cez 200 ako by ti stihal Citovat
Guest dosty87 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Od 160ti už neměl šanci, ale i taak...Mít aspon těch 250hopsanů Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 tak vidis, 160 dneska jede kazda po...na fabie.... Citovat
Blizzard Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 problém výkonu je spíš ten že si ček na něj rychle zvykne projeďte se párkrát ve škodováckej haťapce a uvidíte jak vám to zas pak bude připadat jak žihadlo. měl jsem auta 65hp->75hp->90hp->158hp->205hp a vždy tak po čtvrt roce mi přijde že už to prostě nejede a nedělam si iluze že s 250 nebo 300hp by to bylo jiný Citovat
Blizzard Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 ani náhodou. tuším že bych na tom rozhodně normálně nejezdil. mám se rád Citovat
rootsky Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Sorry za Někdy mi přijde že s tímhle autem spousta lidí, co ho komentují, nemají vůbec žádné zkušenosti při jízdě na limitu za různých podmínek. Je to samo jen můj názor a zkušenost, ale limit toho vozu je mnohem dál než většiny (i papírově) silnějších aut co se u nás na silnici běžně pohybuje... Rychle jezdit po dálnici umí každý...To že je výkon na obsah slabší je dnes už pravda, ale jede víc než slušně. Musel jsem to přepsat několikrát, protože jsem celou noc byl na akci s autem a jezdil exhibičně proti jiným podobně výkoným vozům. Tedy srovnával schopnosti coupe z první ruky. [upravil dne 5/11/10 15:54 rootsky] Citovat
BrankoKK Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 rootsky teraz trafil klinec po hlavicke!:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. listopad 2010 Odesláno 8. listopad 2010 ja mam zkusenost treba v desti (resp. na mokru), a vim, ze na to je coupe uplne na hovno, to mi lip drzi sedan, 2,2...... i sedacky v nem mam daleko lepsi.. a celkove proti ty 2,2 to neni zas az takovej zazrak.... a to jsem jel v jinych coupe s trilitrem, a 406C je pro me srdecni zalezitost Citovat
chechet Odesláno 9. listopad 2010 Odesláno 9. listopad 2010 210 veverek na predni napravu je myslim akorat. a hlavne chcete aby Coupé bylo necim cim byt nema. to neni torpedo, ale kriznik. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.