regius Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 prosím o radu při zešlápnutí brzdy se mi někdy rozsvítí oranžová kontrolka s černým kolečkem kolečko má po krajích přerušovany čárky . Brzdy zadní jsem dělal v půlce roku 2008 a přední jsem měl kvůli kotoučům dole letos deštičky byli ještě silné tak nevím? a ještě dotaz ..ta kontrolka je na přední i na zadní nebo je na každy zvlášť? Předem dík. Citovat
čakom Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 to je kontrolka opotřebeni přednich brzd Citovat
P607Olda Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Může být i prodřený drátek. Ale nejspíš: destičky byly sice nedávno dobré, ale vodítko zarezlo (a při výměně nebylo vyčištěno a namazáno) a tak třmen vázne na jednu stranu a jednu desku to opotřebovalo předčasně. Kontrolka je jen na předních. Jestli to nechceš dávat do servisu, tak zkontroluj desky a pak odpoj a zaizoluj ty kablíky - dost často to hlásí falešné poplachy. [upravil dne 2.11.2010 13:55 P607Olda] Citovat
regius Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 a zadní jak vypadá ? ty přední byli dosti silné sítí to semtam skoušel jsem kousek popojet a zabrzdit a zase nic Citovat
regius Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 to jsem čistil až se to lesklo a pak mazal Citovat
P607Olda Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Jestli to nechceš dávat do servisu, tak zkontroluj desky a pak odpoj a zaizoluj ty kablíky - dost často to hlásí falešné poplachy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.