vrtulnik76 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Mam dotaz dva dny mi auto hlasilo defekt zadniho kola a pořad v pohode az vcera jsem prisel k auto a stalo zadnim kolem na zemi takze to spis typuju na malou dirku nebo uchazeni pres ventilek ale moj dotaz zni dal jsem tam original rezervu(asi tam nikdy nebyla) a ujel jsem cca 120 km a auto nehlasi žádnou hlášku o tom že kolo není monitorováno je možné že v rezervě je senzor tlaku?? Citovat
King81 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Ved sa pozri aky mas ventil na rezerve a porovnaj ho s ostatnymi. Ventily so senzormi tlaku su kovove. Citovat
Brizan Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Mě na zimních kolech to hlásí tak jednou cca po 200 km. Včera jsem jel na otočku z Prahy do Brna a zahlásilo mi to jen jednou. (samozřejměže jsem měl už obuté zimní kola). Tak je dost možné že si to vychytal tak že ti to BSI nestačilo zahlásit... Citovat
Marcel00 Odesláno 3. listopad 2010 Odesláno 3. listopad 2010 no ja uz jazdim tyzden a furt nic, ale vsimol som si jednu vec ze ked nastartujem tak vzdy mi po check kontrole ukazalo aj PRESSION OK a teraz ked mam zimne bez senzorov tlaku tak mi to tu PRESSION OK neukaze ako by vedel ze senozory niesu v dosahu tak sa ani kontrola tlaku nevykonava. Takze je to asi normalne nie a takto by to asi malo byt nie ? Citovat
vrtulnik76 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 jj taky me to nedela sem si vsiml:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.