Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Podla serviceboxu,mam multiplex verziu,ale ked som odstranil kaplicku tak do hodin idu iba 4 kable a tu stale citam ze ich ma byt 5.:bojim

mozno som mal aj ja len 4, co ja viem :)

zozen niekoho kto ma ten display a vyskusaj ;)

Odesláno

zdravím ľudkovia!

mám Peugeot 206+ 3dv 1.1 2009 v úplnom základe, dal by sa aj doňho namontovať palubný počítač?(chýbajú mi hodiny, ostatné poteší....)

Alebo si mám radšej zohnať nejaké autohodiny a nalepiť na palubovku?

Odesláno
Podla serviceboxu,mam multiplex verziu,ale ked som odstranil kaplicku tak do hodin idu iba 4 kable a tu stale citam ze ich ma byt 5.:bojim

.. kdyby lidi cetli poradne :D precti si prispevky na teto strance

Odesláno
zdravím ľudkovia!

mám Peugeot 206+ 3dv 1.1 2009 v úplnom základe, dal by sa aj doňho namontovať palubný počítač?(chýbajú mi hodiny, ostatné poteší....)

Počkej ty tam nemáš ani hodiny v kapličce? Vyfoť to :) To mě zajímá.. S tím jestli pude k tobě dodělat něco takového nevím.. tam bude úplně jiná elektronika, ale princip by v podstatě mohl být stejný.

Odesláno

jj 206+ uz je extrem.. francouzi vsetko co sa dalo usporili :D

ja som davno pocul aj take nieco ze cez kluc neide centralne zamykanie, akoze dialkovo

ze sa neda volant nastavit do vysky..

a ze niektore hej, nemali ani len hodiny ..

no a teraz som kukal prirucky, ci 2009 alebo 2010, tak display tam by mal byt.. monochromaticky A,

a dialkove a nastavenie volantu taktiez..

u nas v cenniku zas nikdy nebolo s auto.klimou, ale moznost taktiez je aj s ESP..

zaujimave... :myslim

Odesláno
když koupím třířádkový displej z auta r.v. 2005 půjde mi na r.v. 2001

Jasně dělení je jenom 1998 - 2001 / 2001 - 2008 (nevim kdy je ukoncena vyroba T1) takže by to mělo být ok.

Odesláno
zdravím ľudkovia!

Koukal jsem ti do serviceboxu a kabeláž by tam určitě být měla, displeje jsou dva .. jednořádkový a třířádkový. Ale nevím zda jsou stejné jako ze standardních 206. A displej na 206+ se bude shánět dost těžko. Další věc může být zda je to povolené v BSI nebo se to musí povolit a jak je to s páčkou na ovládání.

Odesláno

Informace ze serviceboxu nejsou vsechno, podle nej mam mit v aute jen hodiny. Mel jsem display typ A a bezproblemu jsem tam dal typ B a jen upravil packu.

Cemu pak verit? Vzdy sundat kaplicku a kouknout co tam je a dobre rozpoznat packy.

Odesláno
Informace ze serviceboxu nejsou vsechno, podle nej mam mit v aute jen hodiny. Mel jsem display typ A a bezproblemu jsem tam dal typ B a jen upravil packu.

Cemu pak verit? Vzdy sundat kaplicku a kouknout co tam je a dobre rozpoznat packy.

ale davnejsie nemali dobre chranene toto francuzi, hovorim ze okolo roku 2006-2008 dosli na to ze sa vela veci da dorobit a zacali to zablokovat

Odesláno

ale davnejsie nemali dobre chranene toto francuzi, hovorim ze okolo roku 2006-2008 dosli na to ze sa vela veci da dorobit a zacali to zablokovat

jj na těch novějších musíš funkce povolovat, nebo dokonce nahrát jinej software.

Odesláno

jednoduchšie bude, keď zoženiem autohodiny s teplomerom (s oranžovým podsvietením) a prilepím to niekde na palubovku.........a hlavne, keď je auto ešte v záruke :myslim

Ale radšej by som, keby to bolo originál, niečo, čo by tam nekričalo....

skúsim sa poinformovať pri garančnej prehliadke....(síce bude až v máji, ale dovtedy, hádam, vydržím)

[upravil dne 16/11/10 20:50 scherer012]

Odesláno
jednoduchšie bude, keď zoženiem autohodiny s teplomerom (s oranžovým podsvietením) a prilepím to niekde na palubovku.........a hlavne, keď je auto ešte v záruke :myslim

Ale radšej by som, keby to bolo originál, niečo, čo by tam nekričalo....

skúsim sa poinformovať pri garančnej prehliadke....(síce bude až v máji, ale dovtedy, hádam, vydržím)

[upravil dne 16/11/10 20:50 scherer012]

nato zabudni, ze ti oni poradia.... :):bojim

Odesláno

Zdarec,když jsem toto téma vytvořil,tak jsem tomu ani nevěřil,že to půjde...dnes mi došel poštou třířádkový displej.byl jsem nedočkavej,tak jsem ho hned u pošty namontoval :) ukazuje vše akorát se s tím seznámit....co je co za zńačku atd.ukazuje mi to ůdaje ještě od prodejce něco jsem vynuloval....musím na diagnostiku,nebo to bude ukazovat až se to srovná...?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...