Nanjua Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 Ono auta sou takový velký lego.. presne tak ! :potlesk Kor Peugeoty...nenajdeš dva stejné:-D Citovat
projozo Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Podla serviceboxu,mam multiplex verziu,ale ked som odstranil kaplicku tak do hodin idu iba 4 kable a tu stale citam ze ich ma byt 5. Citovat
buga Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Podla serviceboxu,mam multiplex verziu,ale ked som odstranil kaplicku tak do hodin idu iba 4 kable a tu stale citam ze ich ma byt 5. mozno som mal aj ja len 4, co ja viem zozen niekoho kto ma ten display a vyskusaj Citovat
projozo Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 Hm,toš problem,nemam kde vyskusat.... Citovat
scherer012 Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 zdravím ľudkovia! mám Peugeot 206+ 3dv 1.1 2009 v úplnom základe, dal by sa aj doňho namontovať palubný počítač?(chýbajú mi hodiny, ostatné poteší....) Alebo si mám radšej zohnať nejaké autohodiny a nalepiť na palubovku? Citovat
buga Odesláno 11. listopad 2010 Odesláno 11. listopad 2010 to uz je 206+ takze buh vi jak francouzi upravili BSI a ostatne veci... ci sa to da spravit.. Citovat
georgus Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 Podla serviceboxu,mam multiplex verziu,ale ked som odstranil kaplicku tak do hodin idu iba 4 kable a tu stale citam ze ich ma byt 5. .. kdyby lidi cetli poradne precti si prispevky na teto strance Citovat
georgus Odesláno 12. listopad 2010 Odesláno 12. listopad 2010 zdravím ľudkovia! mám Peugeot 206+ 3dv 1.1 2009 v úplnom základe, dal by sa aj doňho namontovať palubný počítač?(chýbajú mi hodiny, ostatné poteší....) Alebo si mám radšej zohnať nejaké autohodiny a nalepiť na palubovku? Počkej ty tam nemáš ani hodiny v kapličce? Vyfoť to To mě zajímá.. S tím jestli pude k tobě dodělat něco takového nevím.. tam bude úplně jiná elektronika, ale princip by v podstatě mohl být stejný. Citovat
buga Odesláno 13. listopad 2010 Odesláno 13. listopad 2010 jj 206+ uz je extrem.. francouzi vsetko co sa dalo usporili ja som davno pocul aj take nieco ze cez kluc neide centralne zamykanie, akoze dialkovo ze sa neda volant nastavit do vysky.. a ze niektore hej, nemali ani len hodiny .. no a teraz som kukal prirucky, ci 2009 alebo 2010, tak display tam by mal byt.. monochromaticky A, a dialkove a nastavenie volantu taktiez.. u nas v cenniku zas nikdy nebolo s auto.klimou, ale moznost taktiez je aj s ESP.. zaujimave... Citovat
Škardič Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 když koupím třířádkový displej z auta r.v. 2005 půjde mi na r.v. 2001 Citovat
georgus Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 když koupím třířádkový displej z auta r.v. 2005 půjde mi na r.v. 2001 Jasně dělení je jenom 1998 - 2001 / 2001 - 2008 (nevim kdy je ukoncena vyroba T1) takže by to mělo být ok. Citovat
Škardič Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 takže ho asi kupím děkuji... Citovat
georgus Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 zdravím ľudkovia! mám Peugeot 206+ 3dv 1.1 2009 v úplnom základe, dal by sa aj doňho namontovať palubný počítač?(chýbajú mi hodiny, ostatné poteší....) Alebo si mám radšej zohnať nejaké autohodiny a nalepiť na palubovku? Koukal jsem ti do serviceboxu a kabeláž by tam určitě být měla, displeje jsou dva .. jednořádkový a třířádkový. Ale nevím zda jsou stejné jako ze standardních 206. A displej na 206+ se bude shánět dost těžko. Další věc může být zda je to povolené v BSI nebo se to musí povolit a jak je to s páčkou na ovládání. Citovat
carbik Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Informace ze serviceboxu nejsou vsechno, podle nej mam mit v aute jen hodiny. Mel jsem display typ A a bezproblemu jsem tam dal typ B a jen upravil packu. Cemu pak verit? Vzdy sundat kaplicku a kouknout co tam je a dobre rozpoznat packy. Citovat
buga Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Informace ze serviceboxu nejsou vsechno, podle nej mam mit v aute jen hodiny. Mel jsem display typ A a bezproblemu jsem tam dal typ B a jen upravil packu. Cemu pak verit? Vzdy sundat kaplicku a kouknout co tam je a dobre rozpoznat packy. ale davnejsie nemali dobre chranene toto francuzi, hovorim ze okolo roku 2006-2008 dosli na to ze sa vela veci da dorobit a zacali to zablokovat Citovat
georgus Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 Informace ze serviceboxu nejsou vsechno, podle nej mam mit v aute jen hodiny. Mel jsem display typ A a bezproblemu jsem tam dal typ B a jen upravil packu. Cemu pak verit? Vzdy sundat kaplicku a kouknout co tam je a dobre rozpoznat packy. ale davnejsie nemali dobre chranene toto francuzi, hovorim ze okolo roku 2006-2008 dosli na to ze sa vela veci da dorobit a zacali to zablokovat jj na těch novějších musíš funkce povolovat, nebo dokonce nahrát jinej software. Citovat
scherer012 Odesláno 16. listopad 2010 Odesláno 16. listopad 2010 jednoduchšie bude, keď zoženiem autohodiny s teplomerom (s oranžovým podsvietením) a prilepím to niekde na palubovku.........a hlavne, keď je auto ešte v záruke Ale radšej by som, keby to bolo originál, niečo, čo by tam nekričalo.... skúsim sa poinformovať pri garančnej prehliadke....(síce bude až v máji, ale dovtedy, hádam, vydržím) [upravil dne 16/11/10 20:50 scherer012] Citovat
buga Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 jednoduchšie bude, keď zoženiem autohodiny s teplomerom (s oranžovým podsvietením) a prilepím to niekde na palubovku.........a hlavne, keď je auto ešte v záruke Ale radšej by som, keby to bolo originál, niečo, čo by tam nekričalo.... skúsim sa poinformovať pri garančnej prehliadke....(síce bude až v máji, ale dovtedy, hádam, vydržím) [upravil dne 16/11/10 20:50 scherer012] nato zabudni, ze ti oni poradia.... Citovat
Škardič Odesláno 19. listopad 2010 Autor Odesláno 19. listopad 2010 Zdarec,když jsem toto téma vytvořil,tak jsem tomu ani nevěřil,že to půjde...dnes mi došel poštou třířádkový displej.byl jsem nedočkavej,tak jsem ho hned u pošty namontoval ukazuje vše akorát se s tím seznámit....co je co za zńačku atd.ukazuje mi to ůdaje ještě od prodejce něco jsem vynuloval....musím na diagnostiku,nebo to bude ukazovat až se to srovná...? Citovat
buga Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 udaje sa daju vymazat ked zatlacit kaplicku na 2sec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.