Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Proc?To hraje uplne prekrasne,jen to neni kam uplozit,asi zustane na sedackach...navic jsem ho koupil novy i s kabely za 500kc,a jinak stoji 1600 tak si myslim ze jsem provedl dobrej obchod abych mel aspon provizorni sub..a kdyz je to tim bassreflexem zaboreny do sedacky tak z toho jde moc slusnej tlak na 100rms :)

Odesláno

\"Polož vedle auta a šlápni na plyn\"

:D:D:D

Možná bych navrhnul přivázat bedýnku za auto a táhnout ji pár desítek kilometrů za sebou. Ta bedýnka by si pak vyluzování zvuků rozmyslela. ;)

Píšeš, že jsi to za pětistovku zakoupil. No tak pak to zase s minimální ztrátou určitě bez problémů prodáš a koupíš něco normálního. V autohifi a obecně v audiotechnice vždy platí, že co si zaplatíš, to taky dostaneš. :)

Co se umístění v autě pro co možná \"nejlepší\" basy týče, nejlepší by v tomhle případě asi bylo umístit bedýnku na sedačku spolujezdce. 406ka je docela velké auto s velkým vnitřním prostorem a jako takové vyžaduje i slušnější zesilovač se subwooferem. Tohle tento subwoofer v žádném případě nesplňuje. Pokud si ho za každou cenu chceš nechat, můžu se s ním pokusit něco udělat, ale předem říkám, že to nikdy nebude nic extra...

[upravil dne 31/10/10 17:27 peugeot09]

Odesláno

No chtel bych ho tam zatim tak na rok nechat nez nasetrim na poradny audio..jediny me napadlo udelat uplne jinou ozvucnici treba na misto kam se dava operka vzadu nebo doprostred nejak z laminatu udelat mezi ty co budou vzadu...jako na zem ze jo...jinak nevim...kdyby tam bylo to zadni plato níž.... ale není

Odesláno

No takhle jsem to zkousel a porad to neni ono..ale mam jinou ozvucnici,koukam ze tahle bude asi bez bassreflexu,a hlavne je zkosená,kdyby nekdo mel takovouhle na 10\" tak bych koupil.

Odesláno

Z dob dávno minulých mám, ale na rovinu říkám (a nevím proč to nechceš pochopit) že jiná ozvučnice nepomůže. Sakra chlape, tady je každý slovo drahý...proč myslíš že my pitomci měříme TS parametry a navrhujeme podle nich ozvučnici? To není tak, že vezmeš reprák, uděláš mu v bedně hustej \"výfuk\" a ono to začně hrát.:myslim

Nechci tady psát elaborát a asi by to ani nemělo cenu. Nechce to klučinovi někdo vysvělit? :(

Odesláno

Jezis,ja to chapu,ale me jde jen o to abych to mohl dobre umistit a aspon neco z toho bylo....kdyz to vozim na zadni sedacce,tak se tam vejdou do zadu jen 2 lidi a vzhledem k tomu ze vozim lidi a tim si vydelavam tak je to na nic...a zbavit se kvuli tomu basů se mi zase nechce,ja vim je to tezky se mnou :) ve predu mam mac audio repraky,ty taky hrajou pekne taky staly 2600kč,ale ty bassy nenahradej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...