Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zámek kapoty, Vyrřešeno, možno smazat... Děkuji...

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj panove, vcera jsem si vyzvedl auto ze servisu po bouracce. Kdyz jsem prebiral auto, vse jsem si prosel, zkontroloval. Dnes rano jsem se chystal menit zarovky v prednich svetlech, a zjistil jsem ze mi nejde otevrit kapota.

Kdyz zatahnu za packu, zamek cvaka, ale nepovyskoci. Zkousel jsem na kapotu vselijak tlacit, snazil se ji nadzvednout, dratkem pohnout s packou pres skviru mezi kapotou a naraznikem a ono nic...

Poradi nekdo nejaky dalsi figl?

Jinak v pondeli jedu do servisu a :bacha

[upravil dne 3.11.10 20:35 mr.SM]

Odesláno

Jo už to vidim, poprví se mi nezobrazil obrázek, co máš v popisu, sorry.

U takle novýho auta bych to nechal na servis, stejně to máš v záruce, ne? Navíc je to chyba servisu, když to opravovali po bouračce.

Jinak pokud to jde, tak bych zkusil sahnout zespoda na to lanko od kapoty a zatahnout víc (třeba u 205 se takle dal otevřít motor zvenku), nebo rozebrat plasty u tý páčky na otvírání a zkusit za to lanko zatahnout víc než tahá páčka. Taky je možný, že jsou tam dva zámky a lanko zapojili jenom do jednoho. :D

Kámošovi se jednou utrhlo to lanko (p309) a aby se tam dostal, tak musel rozlámat přední masku. :D

Odesláno

No, ono slo skoro o totalku, kdyby to bylo o par tisic vice pojistovna by mi to dala na odpis.

A auto v zaruce uz neni. Navic jsem to ani nedaval opravovat do peugeotu. Byl jsem tam ohledne servisu dvakrat a nebyl jsem moc zpokojen. Na vymenu predniho narazniku kus za kus jsem tam mel auto cely mesic, coz mi prijde docela dloho.

Doufam ze to je chvilkova zalezitost ten zamek opravit, abych tam zase netrcel pul dne. Necham to teda na servisu ktery mi to opravoval...

Odesláno

Jojo zkouseli jsme to ve dvou, dokonce jsem se dostal skvirou mezi kapotou a naraznikem na tu packu ktera to otvira abych ji pomohl a nic... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...