Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny na fóru,

pravděpodobně tento problém už tady byl určitě řešený, ale nemohu k tomu nic najít. Jak se ochladilo tak motor nechce ráno naskočit. Někdy na po třetí někdy až se to nedá počítat. V průběhu dne už tento problém nenastane. Diagnostika nic nenašla. Někde jsem tady na fóru četl, že pomohla výměna AKU, ale výsledek jsem se už nedočetl. Kamárád radí vyměnit snímač otáček na setrváku.

Odesláno

Tak tohle jsem začal řešit loni na podzim,kontrola žhavičů,diagnostika,nová baterie,ale nic nepomohlo.Na letošní zimu jsem připraven tak,že mám dvě baterie.U mě mi to přijde že baterka i když je nová a nabitá,tak přes noc \"zatuhne\" a pořádně neotočí motorem,jak kdyby tam nebyl odpovídající tlak a tím nevzplane nafta.Vstřiky ani tlaky jsem nenechal kontrolovat,protože se mi to zdálo už zbytečné,když se nechce motor pořádně zatočit.Do nafty přidávám aditiva a do oleje při výměně dávám taky přípravek pro údržbu a lepší studené starty,ale nic,jak je pod nulou tak točíme a točíme.

Tak jsem taky zvědavý,jestli měl někdo podobný problém a vyřešil ho,aniž by udělal \"G.O.\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...