Ravel Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Ahoj. Mám dotaz. Nedávno jsem tu sledoval téma o MP a papírkem za stěračem. Nyní se to přihodilo mojí ženě, Zaparkovala večer za tmy na sídlišti podélně do řady aut s dvěma kolama na chodník. Když se vrátila k autu, měla všechna auta za stěračem papír od MP, stání na chodníku. Chtěl jsem použít dopis o osobě blízké ale : 1. není to pozvánka k podání vysvětlení, ale VÝZVA K DOSTAVENÍ SE K VYŘEŠENÍ PŘESTUPKU 2. na autě máme O1 (kriplkarta), takže máme o něco lepší pozici Jak postupovat? Mám je nechat vycukat až pošlou předvolání k podání vysvětlení a potom to hodit na osobu blízkou, nebo to uhrát na O1? Co je jistější??? Citovat
sliki Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Nevim co stěch dvou věcí je jistější ale když měl kámoš tenhle lístek ze oknem tak tam za nima došel a oni to s nim řešili jenom domluvou, měl ho tam protože parkoval v obytnej zóně mimo vyznačené parkoviště. Citovat
Laďa Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Jak postupovat Ti neporadím. Musíš vědět Ty jaká je s nima domluva.Je jedno jestli Ti dali za stěrač VÝZVU K DOSTAVENÍ SE K VYŘEŠENÍ PŘESTUPKU nebo PŘEDVOLÁNÍ K PODÁNÍ VYSVĚTLENÍ. Ono je to stejné a záleží na MP nebo jejich zaměstnanci co za stěrač dávají. Citovat
OK406 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Pokud máte na (vlastníte) ,,krypl kartu\", tak není co řešit. Pokud se vozidlem neporušilo hrubě některé ustanovení z.č. 361/2000 Sb., tak dostat pokutu nemůžeš. A jak jsem vyčetl z příspěvku, tak si netvořil ani překážku silničního provozu a ani si jinak neohrožoval či neomezoval ostatní účastníky silničního provozu. Vezl si osobu těl. postiženou. Podívej se jen na čas, aby si mohl říci, že si ji vykládal a pomáhal. Obecně se vozidla s takto označená ,,netrestají\". [upravil dne 28/10/10 21:29 OK406] Citovat
Laďa Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 OK406 asi myslíš ustanovení zákona č. 361/2000Sb. že? Citovat
Benžík Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Za tohle jsem jednou dostal pokutu kilo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.