Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dneska se mi na dalnici rozsvitila oranzova kontrolka (myslim ze je to diagnostika motoru) zacala blikat a auto zacalo zpomalovat.Pri seslapnuti plynu vubec netahlo.Po asi 10 min to zhaslo ale auto stale neprekrocilo rychlost tak 100km/h. Pri zastaveni sice drzelo otacky ale kolisaly,pri rozjezdu se auto rozklepe. Prosim poradte mi co s tim muze bejt.Je mi jasny ze musim na diagnostiku ale co to zpusobylo? Diky

Odesláno

Svicky jsou OK,rozvody si myslim ze kdyby preskocili tak dopadnu jinak.

Vcera vecer kontrolka nesvitila,kdyz jsem jel domu tak auto jelo uplne normalne bez chyb cca 40km. Na dalnici pri vetsi rychlosti taky bez problemu.

Dnes rano jdu nastartovat,kontrolka sviti ale auto jede uplne normalne,zadny cukani ani kolisani rychlosti. Vsechn je OK jen ta kontrolka porad sviti.

Proc nechce zhasnout?

Je mozny ze zustala ta chyba nactena v jednotce a kontrolka zhasne az kdyz se chyba smaze na diagnostice?

Odesláno

Tak jo.

Svicky ok,rozvod ok.

Ted uz musis na diag.

Pocitam ze bude v haji jeden vstrik.

Zavady muzou byt vynechavani zapalovani v jednom nebo nekolika valcich.A taky regulace bohatosti smesi,ale muze to delat i snimac tlaku v sacim potrubi.

Opravdu diag.

PS: Kdyz kontrolka zustala svitit tak to bude bohatost smesi a vstrik.

Odesláno

Urcite to na diagnostice zjisti? Nasel jsem tady jeden podobnej pripad a prej mu nic nenasli.

Ja jen nechapu proc to auto ted jezdi bezproblemu. Ale jak rikam porad to sviti.Na diagnostiku jdu urcite v pondeli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...