apatch Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Ahoj, dneska se mi na dalnici rozsvitila oranzova kontrolka (myslim ze je to diagnostika motoru) zacala blikat a auto zacalo zpomalovat.Pri seslapnuti plynu vubec netahlo.Po asi 10 min to zhaslo ale auto stale neprekrocilo rychlost tak 100km/h. Pri zastaveni sice drzelo otacky ale kolisaly,pri rozjezdu se auto rozklepe. Prosim poradte mi co s tim muze bejt.Je mi jasny ze musim na diagnostiku ale co to zpusobylo? Diky Citovat
EXI.60 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Jakej motor?Benzín,diesel,dvoulitr třílitr? Citovat
straki007 Odesláno 28. říjen 2010 Odesláno 28. říjen 2010 Svicky. Civka. Senzor tlaku. Skoceny rozvod Citovat
apatch Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 Svicky jsou OK,rozvody si myslim ze kdyby preskocili tak dopadnu jinak. Vcera vecer kontrolka nesvitila,kdyz jsem jel domu tak auto jelo uplne normalne bez chyb cca 40km. Na dalnici pri vetsi rychlosti taky bez problemu. Dnes rano jdu nastartovat,kontrolka sviti ale auto jede uplne normalne,zadny cukani ani kolisani rychlosti. Vsechn je OK jen ta kontrolka porad sviti. Proc nechce zhasnout? Je mozny ze zustala ta chyba nactena v jednotce a kontrolka zhasne az kdyz se chyba smaze na diagnostice? Citovat
straki007 Odesláno 29. říjen 2010 Odesláno 29. říjen 2010 Tak jo. Svicky ok,rozvod ok. Ted uz musis na diag. Pocitam ze bude v haji jeden vstrik. Zavady muzou byt vynechavani zapalovani v jednom nebo nekolika valcich.A taky regulace bohatosti smesi,ale muze to delat i snimac tlaku v sacim potrubi. Opravdu diag. PS: Kdyz kontrolka zustala svitit tak to bude bohatost smesi a vstrik. Citovat
apatch Odesláno 29. říjen 2010 Autor Odesláno 29. říjen 2010 Urcite to na diagnostice zjisti? Nasel jsem tady jeden podobnej pripad a prej mu nic nenasli. Ja jen nechapu proc to auto ted jezdi bezproblemu. Ale jak rikam porad to sviti.Na diagnostiku jdu urcite v pondeli. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.