Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo taaaak to mas.. ja uz myslel zes to napojil na hlavni displej. nu a priste ty fotky hned jo? Takhle to ma vypadat... a ne jen veta , mam obraz vpredu a hotovo... :D:D:D:D

• O 1 rok později...
Odesláno

Nevím, zda lze obecně říct, že jde o vylepšení - pro mě rozhodně ano ;)

Proč: (nepodstatné)

Nejvyšší bod antény je výš než nejnižší bod vjezdu do naší garáže. Umístění auta dovnitř je v pohodě (popředu), ale výjezd ven (couvání) s sebou nese výrazné a nepřirozené ohnutí antény směrem opačným, než by měla být ... A pokaždé ji sundavat mě nebaví ... Samozřejmě by to (ohýbání) asi vydržela, ale nějak z toho nemám dobrý pocit :nevim

No, prostě ta originál anténa je v mojí situaci příliš dlouhá. :myslim

Několik nocí jsem surfoval po eBay a hledal pěkné antény. Lze tam najít spoustu variant od výrobců XYZ, cena se většinou pohybuje kolem 10€ + poštovné.

Pak jsem náhodou narazil na holandské fórum, kde se řešila krátká anténa pro P5008 a vyřešili tam, že nejlepší je pořídit anténu z P607 (podle toho, co jsem viděl na ulici, ji asi vozí i C4 Picasso a P807) přímo od Peugeot dealera. Cena kupodivu daleko lepší než v případě no-name antén z eBay a spol. (Holanďani psali cosi o 6€, já teď kupoval v Belgii za 7.59€)

Případný objednací kód je 6561-N3 (v tom holandském fóru to mají trochu zmatené), fotky ve zmiňované diskusi:

http://peugeot5008club.nl/phpbb3/viewtopic.php?f=47&t=221&start=10

No a vlastně díky tomu, že tu anténu vyrábí, na to frantíci ani nezapomněli ... :)

... koukám, že se to v sekci 407 už řešilo ... tak případně sorry za duplicitu :ticho

[upravil dne 4.9.12 22:18 od zcik]

[upravil dne 4.9.12 23:23 od zcik]

Odesláno

Kolik stojí takové \"hovado obrovské\".... anténa? Taky přemýšlím....:D

Odesláno

Chlapi, stačilo se zeptat :papa. My máme taky camprdlíka na autě. Kvalita signálu je sice o malinko horší - ale co já vím, tak nám nabízeli ze třech velikostí - stačí si vybrat :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...