Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P406 automaticka prevodovka 3.0 V6 r.v. 2000

Recommended Posts

Odesláno

Mam taky dotaz ato ide len na displeyi mi vyhodilo hlasku AUTOMATIC GEARBOX DEFECTION - ako podla google translate nejake hlaska automaticka prevodovka zbehnuta ...ako vie mi niekto poradit ??? Vymena oleja v automatickej prevodovke ako kde sa to leje ??? .... co s tym moze byt nechapem prekladu, a pri tom zacne blikat sport a winter mode pri budikoch a blikaju ale auto ide bez problemov mam to nejak riesit alebo .... ??? Treba vymunu oleja v automate

Poprsoim help mam štvrtok dlhu trasu pred sebou takze by som to nerad riskoval key sa mi na nej nieco stalo a neslo by auto ???

Odesláno

nebude lepší zajet na diag.?, možná je tam jen málo oleje...,nikam daleko bych s tím nejel,kdybych aspon nevěděl co a jak :myslim

P.S. automaty neznám...

[upravil dne 26/10/10 od ozzy56]

Odesláno

No to je fajn ale ja stvrtok idem prec takze a neviem ci to zajtra stiham dat na diagnostiku :))) Takze poprosim dalsie rady pre debila cize mna ....:))) Ja laik po mojom debil sa autam rozumiem asi tolko ze maju styri kolesa treba do nich nieco liat aby sli a tod je vse :))) Ked sa jedna op nejaku vymenu nebodaj opravu som OUT :)

Odesláno

Dobrý den , nejspíš má převodovka špatnou regulaci tlaku u těchto vozů běžná závada. Bude nutné převodovku zkontrolovat a nejspíše vyměnit hydraulický rozvaděč. Výměna oleje již v tomto případě nepomůže.Blikání kontrolek signalizuje\"nouzový m´´od\" kdy je zařazen jen 3 rychlostní stupen a ve většině případu stačí vypnout klíček a znovu nastartovat aby se m´´od resetoval. Na delší cesty moc již nedoporučuji vydávat mohl by jste někde zůstat viset a navíc by mohlo dojít k většímu poškození převodovky a poté následné dražší opravě. Opravy převodovek se pohybují řádově okolo 40 tis kč ale samozžejmě záleží na jehím poškození s pozdravem www.prevodovka.cz

Odpoved :))) Velmi rychla dokonca o takomto case :)

Odesláno

HEJ VIE MI NIEKTO ODPORUCIT NEJAKY OVERENY SERVIS NA AUTOMATIKE PREVODOVKY V BRNE !!! AKO NASIEL SOM SI BRNO - TURANY, BRNO - SEVER ..... ALE TOTO JE MACKA VO VRECI ....TAKZE PRIJMEM RAD SI NECHAM ODPORUCIT OD SKUSENEJSICH ...JE TU NIEKTO BRNO A OKOLIE ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...