aquasky Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Mam taky dotaz ato ide len na displeyi mi vyhodilo hlasku AUTOMATIC GEARBOX DEFECTION - ako podla google translate nejake hlaska automaticka prevodovka zbehnuta ...ako vie mi niekto poradit ??? Vymena oleja v automatickej prevodovke ako kde sa to leje ??? .... co s tym moze byt nechapem prekladu, a pri tom zacne blikat sport a winter mode pri budikoch a blikaju ale auto ide bez problemov mam to nejak riesit alebo .... ??? Treba vymunu oleja v automate Poprsoim help mam štvrtok dlhu trasu pred sebou takze by som to nerad riskoval key sa mi na nej nieco stalo a neslo by auto ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 nebude lepší zajet na diag.?, možná je tam jen málo oleje...,nikam daleko bych s tím nejel,kdybych aspon nevěděl co a jak P.S. automaty neznám... [upravil dne 26/10/10 od ozzy56] Citovat
aquasky Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 No to je fajn ale ja stvrtok idem prec takze a neviem ci to zajtra stiham dat na diagnostiku )) Takze poprosim dalsie rady pre debila cize mna ....)) Ja laik po mojom debil sa autam rozumiem asi tolko ze maju styri kolesa treba do nich nieco liat aby sli a tod je vse )) Ked sa jedna op nejaku vymenu nebodaj opravu som OUT Citovat
aquasky Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 A kde sa da zistit typ AT/4 ??? ..... Citovat
aquasky Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 Dobrý den , nejspíš má převodovka špatnou regulaci tlaku u těchto vozů běžná závada. Bude nutné převodovku zkontrolovat a nejspíše vyměnit hydraulický rozvaděč. Výměna oleje již v tomto případě nepomůže.Blikání kontrolek signalizuje\"nouzový m´´od\" kdy je zařazen jen 3 rychlostní stupen a ve většině případu stačí vypnout klíček a znovu nastartovat aby se m´´od resetoval. Na delší cesty moc již nedoporučuji vydávat mohl by jste někde zůstat viset a navíc by mohlo dojít k většímu poškození převodovky a poté následné dražší opravě. Opravy převodovek se pohybují řádově okolo 40 tis kč ale samozžejmě záleží na jehím poškození s pozdravem www.prevodovka.cz Odpoved )) Velmi rychla dokonca o takomto case Citovat
aquasky Odesláno 26. říjen 2010 Autor Odesláno 26. říjen 2010 HEJ VIE MI NIEKTO ODPORUCIT NEJAKY OVERENY SERVIS NA AUTOMATIKE PREVODOVKY V BRNE !!! AKO NASIEL SOM SI BRNO - TURANY, BRNO - SEVER ..... ALE TOTO JE MACKA VO VRECI ....TAKZE PRIJMEM RAD SI NECHAM ODPORUCIT OD SKUSENEJSICH ...JE TU NIEKTO BRNO A OKOLIE ??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.