Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Omlovám se předem za blbej \"Předmět\" ale nevim jak jinak ho nazvat.... měl bych pár dotazů na které neznám odpověď.Když se budu držet bodu na obrázku tak 1.k čemu pořádně slouží tenhle ten ventil? 2.K čemu slouží tenhle filtřík? 3.K čemu by měla bejt přivedená tahle hadička? ta nad tim vede do toho ventilu na levém obrázku a ta spodní do motoru.nejspíš na nějaké čidlo.Celé to vychází z brzdového bubnu nebo co to je. A ještě k tomu ventilu na levém obrázku.jaktože tam mám jen jeden a u nějakych 406tek tam sou 3? je to kvuli 66kw? Předem díky za odpovědi.Narazil sem na to když sem dneska zaslepoval EGR a nedá mi to spát Citovat
Ferry Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 je to ventil ovladajici egr, ten filtrik je tam proto, protoze je tam podtlak, tak aby nesel bordel dovnitr, ta hadicka 3 je taky k rozvedeni podtlaku nekam, kde je potreba silnejsi HDI (80kW) maji vice tehle ventilu, pac je tam myslim jeste regulace turba Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Právě ta hadička označená číslem tři má tak 4cm a je zakončená šroubem.tak jen jestli mi někam nemá víct [upravil dne 26/10/10 od Chozeluizskuner] Citovat
MiliVFR Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Tak to už někdo odstavil EGR ventil zaslepil Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 Tak to už někdo odstavil EGR ventil zaslepil Do egru vede ta nadtim... ale pod tim nevim kam má víct Citovat
dudo2 Odesláno 26. říjen 2010 Odesláno 26. říjen 2010 ta je slepa aj u mna a auto som kupoval nove Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.