Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

koupil jsem si nový výfuk od laityng tento výfuk jsem si zadal, že ho chci co nejtišší, ale po namontování je to fakt rachot kord, když jezdim po dálnici... potřeboval bych poradit, jak by to šlo jednodužše stišit nechci hned tento výfuk prodávat... děkuji za rady;)

Odesláno

hele řeknu to takhle ladák jsem tam měl předtim ještě z německa cca 10let starej.. a už začal reznout a děravět... tak jsem scháněl a našel jsem a ještě jsem se sním domlouval aby to bylo co nejtišší a co namontuju a ještě hlasitější než s tim děravim..:( a to tam mám katalizátor i střední tlumič... nejhorší že org výfuk je cca za 5000kč:( a já za tenhle dal 3600 a mám na to záruku všechno ale řve to a na dálnici to nebude moc příjemný:( jsem fakt beznadějnej...

Odesláno

martin21.11 : já jsem tam dal nerezové jemné sítko které jsem vystřihl a přeložil že je trojité a podle obrázku toho výfuku by šlo i do toho co tam máš udělá se o něco větší a ono se zarazí o tu hranu na konci koncovky a čím víc vrstev dáš tím je to lepší nechá se to kdykoli vyndat a zase nandat já to vyndavám jen když jedu na nějakej sraz abych zapůsobil mohutným brumlákem:D

Odesláno

já měl stejnej problém a řešil jsem to hned několika způsoby...proprvé jsem si na svářecí nebo vázací drát napíchal několik drátěnek na nádobí,první jsem přovázal tak aby se nemohla posunout a držela na konci drátu...za ní napichoval jednu za druhou a to celé jsem protáhl výfukem a v hrdle kde napojuješ na potrubí zajistil...tím docílíš že výfuk přicpeš....spíš jen utlumíš to že nebude rezonovat...podle toho kolik jich tam dáš tak o tolik zmírníš zvuk...je to jednoduché....druhá věc je co jsem dělal já že jsem si v hrdle kde se spojuje zadní díl na potrubí udělal mechanickou klapku.podložka o stejném průměru jako je potrubí,v prostřed kruhová díra asi 3cm v průměru a potrubí provrtáš a navaříš třeba závitovou tyč jako mám já....kdykoli můžeš výfuk ¨zavřít¨ nebo ¨otevřít¨.no a do třetice je jednodužčí nechat si udělat nebo stříhnout z plechu kolečko o průměru koncovky výfuku.vyvrtat díru asi 30mm a najlepší do ní zasunout asi 10cm dlouhou trubičku toho průměru a zavařit.tenhle bazmekt vsuneš do koncovky výfuku trubičkou dovnitř a zajistíš proti posunutí ven...nejlepší navařit ještě na kraj kolečka asi tři podložky které pak zajistíš samořezným šroubkem.....tohle funguje asi nejlíp prtotože tím udělaš jakýsi jednoduchjý tlumič

Odesláno

nechcem nikoho urazit ale myslim si ze uni vyfuky je ta najhorsia vec na aute, ja chcem auto co najtichsie, ale da sa urobit vyfuk na mieru na kazde auto, a aby mal zvuk az pri vyssich otackach co si myslim najlepsie riesenie aj ked financne je to niekde inde...

Odesláno

Co tak přívěra do výfuku ovládaná lankem z místa řidiče? Měl jsem to na 120 s příčňákem aby to neřvalo. Bylo to neco na způsob škrticí klapky a dalo se to koupit kdesi na netu. Jestli vycpávat výfuk vatou, tak jedině čedičovou, nebo lepší velice jemné nerezové špony nekde z kovovýroby. Ty mě vydržely opravdu nejvíc (ale tlumič potom neni nejlehčí). Snad mě tu za to nezabijete :D

[upravil dne 28/10/10 16:49 Pecyn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...