Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to ma svoje vlastne motorceky(myslim) a preminanie medzi dialkovymi a stretavacimi je tam riesene clonitkom

jednu dobu som sa o to zaujimal ale nicit xenony ked vacsinou jazdim cez den sa mi neoplatilo...a LED svetla nepripadaju do uvahy:blicismajlik

[upravil dne 28/10/10 11:41 shark734]

Odesláno

No ved ja prave jazdim vacsinou vnoci alebo skoro rano takze xenony by sa sikli.. Ja tiez nie som zastanca lediek na autach ktore tak neboli vyrobene ale co mam robit ked ich vsade cpu.. Treba teda vybrat to mensie \"zlo\"

Odesláno

Světla od fa. DEPO nejsou drahá i když rozdíl kvality oproti valeu je velký, ale jsou pro žárovky DS1 a pro vyrovnávání světla musí mít auto senzor na zadní nápravě a určitě bude rozdílná i kabeláž auta. Pokud to někdo dělal, může napsat co to obnáší.:-) Dále si myslím, že světlo neobsahuje mlhovky, ale má pro dálkové světlo žárovku H7??

• O 2 týdny později...
Odesláno

zjisti jestli mají motorky na nastavování světel a jestli se dají i manuálně jak je to u origo světel. já mam jenom ty motorky tak nevím jak s tím projdu stk nebudou se dát seřídit manualně..

Odesláno

Podla tejto fotky tam pasuju originalne motorceky.. To rucne doladovanie mozem zistit... Nebudem ich sice kupovat teraz ale ak by si mal zaujem tak mozem toho predajcu kontaktovat.. Myslim ze za tie prachy by ale mali byt tie svetla kvalitne ved su drahsie ako origo svetla :myslim

post-25647-14109613440816_thumb.jpg

Odesláno

aka to pomoze,mam tieto:

http://www.a-ts.sk/shop/foto-29536-auto-svetla-peugeot-predne-svetla-307-predne-svetla-clear-chrom-angel-eyes.jpg

vyzeraju ako tie,co ste sem davali.Maju motorcek a vsetky svetla,aj hmlovky.Len ich neviem ani ziadny servis tu nastavit,bud.tyzden planujem vylet 400 km na otocku do Zvolena,odkial ich mam,vraj mi ich nastavia,tak som zvedavy,lebo som uz vazne zufaly,svetlo na vodicovej strane svieti o dost vyssie ako prava strana a potom mi vsetci blikaju :bacha

a dialkove sa neoplatia davat,svietia na mesiac a nic nieje vidiet. Ked tak dam potom vediet,ci to im to islo. Ale motorcekom idu v pohode nastavit

Odesláno
aka to pomoze,mam tieto:

http://www.a-ts.sk/shop/foto-29536-auto-svetla-peugeot-predne-svetla-307-predne-svetla-clear-chrom-angel-eyes.jpg

vyzeraju ako tie,co ste sem davali.Maju motorcek a vsetky svetla,aj hmlovky.Len ich neviem ani ziadny servis tu nastavit,bud.tyzden planujem vylet 400 km na otocku do Zvolena,odkial ich mam,vraj mi ich nastavia,tak som zvedavy,lebo som uz vazne zufaly,svetlo na vodicovej strane svieti o dost vyssie ako prava strana a potom mi vsetci blikaju :bacha

a dialkove sa neoplatia davat,svietia na mesiac a nic nieje vidiet. Ked tak dam potom vediet,ci to im to islo. Ale motorcekom idu v pohode nastavit

takže vidím že v tom nejsem sám....

• O 5 měsíců později...
Odesláno

spravili aj nespravili ;) uz mi lave nesvieti tak vysoko,ale vraj sa nedaju uplne dostelovat,vraj mam zle auto,akoby po buracke a teda posunute plechy na uchytenie,o com neviem.takze fungujem,ale motorcekom su spustene skoro na max.dole,ak ich dam hore,tak mi blikaju (to aj tak,ale je to asi tym,ze som tam dal OSRAM ziarovky,ktore su biele a maju vyssiu svietivost a vacsi \"dostrel\" svetla:super ) takze mi v noci svietia ako dialkove,xixi

v januari mam ist na STK,takze asi budem davat naspat povodne svetla,pre istotu,ale je to este daleko,tak to neriesim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...