třídvířko Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Čau.Chci se zeptat.Koupil jsem na zimu sadu nových kol,ještě jsem ted nepřezouval,ale na alu které tam mám,je hlídání tlaku v pneumatikách.Takže otázka,nebude mi to hlásit nějakou poruchu,když to na plechách není?Nevím jestli je to teda aktivovaný,nebo jak to poznám?:myslimDěkuji všem za rady... [upravil dne 23.10.2010 od třídvířko] Citovat
Schreek Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 Bude to hlásit chybu, je třeba to přes diagnostiku deaktivovat... Zrovna jsem to řešil u dědový 407čky... Citovat
Tango C8 Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Jo jo. Taky to mám vypnuté na zimu a zároveň přes DIA nahrané nové kola. Jenom pro pořádek. Citovat
Laďa Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Jestli to je jako u 407, což určitě ano, tak to bude co cca 30 - 40 km hlásit tlak nemonitorován a nic víc. Jen na chvíli naskočí hláčka a pak bude zase klid. Jakmile nasadíš kola ze senzory, tak to bude zase opět hlídat. Citovat
VOVKA Odesláno 25. říjen 2010 Odesláno 25. říjen 2010 Čau.Chci se zeptat.Koupil jsem na zimu sadu nových kol,ještě jsem ted nepřezouval,ale na alu které tam mám,je hlídání tlaku v pneumatikách.Takže otázka,nebude mi to hlásit nějakou poruchu,když to na plechách není?Nevím jestli je to teda aktivovaný,nebo jak to poznám?:myslimDěkuji všem za rady... [upravil dne 23.10.2010 od třídvířko] Mam to taky takhle,-po asi 5min po nastartovani mi to nahlasi že počitač nemuže najit senzory (trva to asi 3-5 sek.) a pak už je klid (až do dalšiho nastartovani). Jinak všecko funguje tak jak ma. Citovat
třídvířko Odesláno 25. říjen 2010 Autor Odesláno 25. říjen 2010 Ahoj.Dík všem.Zimáky jsou tam,nic to nehlásí.Zřejmě to někdo deaktivoval už přede mnou.Tak alespoň od toho mám klid... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.