Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čau.Chci se zeptat.Koupil jsem na zimu sadu nových kol,ještě jsem ted nepřezouval,ale na alu které tam mám,je hlídání tlaku v pneumatikách.Takže otázka,nebude mi to hlásit nějakou poruchu,když to na plechách není?Nevím jestli je to teda aktivovaný,nebo jak to poznám?:myslimDěkuji všem za rady...

[upravil dne 23.10.2010 od třídvířko]

Odesláno

Jestli to je jako u 407, což určitě ano, tak to bude co cca 30 - 40 km hlásit tlak nemonitorován a nic víc. Jen na chvíli naskočí hláčka a pak bude zase klid. Jakmile nasadíš kola ze senzory, tak to bude zase opět hlídat.

Odesláno
Čau.Chci se zeptat.Koupil jsem na zimu sadu nových kol,ještě jsem ted nepřezouval,ale na alu které tam mám,je hlídání tlaku v pneumatikách.Takže otázka,nebude mi to hlásit nějakou poruchu,když to na plechách není?Nevím jestli je to teda aktivovaný,nebo jak to poznám?:myslimDěkuji všem za rady...

[upravil dne 23.10.2010 od třídvířko]

Mam to taky takhle,-po asi 5min po nastartovani mi to nahlasi že počitač nemuže najit senzory (trva to asi 3-5 sek.) a pak už je klid (až do dalšiho nastartovani). Jinak všecko funguje tak jak ma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...