Jimmy106 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 tak jak jsem koukal, tak se tady zacina mnozit problem s poloosama.. tak jsem si rikal ze zalozim novy topic, at je o poloosach vse pohromade... :-) a ted muj dotaz: podle informaci jsem si myslel ze mam v haji levou poloosu.. muze mit poloosa neco spolecneho se zvuky jako kdyz dre kov o kov? a s vetsim rejdem zatoceni se tento \"bordel\"zesiluje??nebo kdyz zatocim na plny rejd, tak je to uplne nejvic strasnej zvuk a vraci mi to volant zase nazpatek.. muze to byt poloosa nebo je to neco jineho?? Citovat
MJSytic Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 No jde o to, jestli to dělá když stojíš, nebo při jízdě. Pokud to dělá tyhle zvuky při točení na místě, hledal bych spíš problém na horním uložením tlumičů. Pokud to dělá při jízdě - rozjíždění, když jsou kola v \"rejdu\", tak to bude nejspíš opravdu homokynetický kloub na polose Citovat
106sťák Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 tohlento dření kov na kov sem měl taky,a nevěděl sem co stm až pak nakonec sem měnil manžetu na poloose a zjistil sem když sem rozdělal kloub tak mi tam u pravý poloosy chyběla taková pružina,dal sem ji tam o ty doby je klid... Citovat
Jimmy106 Odesláno 22. říjen 2010 Autor Odesláno 22. říjen 2010 takze mam nejakou malinkou nadeji na to ze kdyz budou v servise normalni, tak mi tam daji jenom nejakou pruzinku a bude to ok a nebudu muset davat nejaky 4000 za opravu? ale je pravda, ze tu manzetu co je hned u kotouce mam prasklou a jako by z nej mi vytekla nejaka cerna sracicka.. ale ja kokot jsem to neresil a ted to takhle dopadlo no... MJSytic: jj dela mi to jenom pri jizde... jinak ok.. ale bydlime v kopci, tak jsem normalne zastavil, dal plnej rejd doleva a pustil jsem brzdu, auto malinko popojelo a pak to tak dřelo, zese to zase zastavilo.. [upravil dne 22/10/10 od Jimmy106] Citovat
kujon106 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Čus. Teďka před chvilkou sem zrovna poloosu měnil, dělalo to tenhle zvuk: Po výměně je všechno OK Takže to bylo tím. Někdo tady po mě chtěl ještě fota výpušťáků a nápušťáků Za chvilku je přihodim. Citovat
106sťák Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 takze mam nejakou malinkou nadeji na to ze kdyz budou v servise normalni, tak mi tam daji jenom nejakou pruzinku a bude to ok a nebudu muset davat nejaky 4000 za opravu? ale je pravda, ze tu manzetu co je hned u kotouce mam prasklou a jako by z nej mi vytekla nejaka cerna sracicka.. ale ja kokot jsem to neresil a ted to takhle dopadlo no... MJSytic: jj dela mi to jenom pri jizde... jinak ok.. ale bydlime v kopci, tak jsem normalne zastavil, dal plnej rejd doleva a pustil jsem brzdu, auto malinko popojelo a pak to tak dřelo, zese to zase zastavilo.. [upravil dne 22/10/10 od Jimmy106] mě chyběla ta pružina ale co je v kloubu u převodovky Citovat
Lubko Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 Niečo podobné som tiež zažil, keď som mal vytlčený guľový kĺb na konci ramena. Po jeho výmene bol kľud. Zažil som to aj druhý raz, ale v tomto prípade bolo vadné ložisko v náboji. Tie zvukové prejavy boli dosť podobné a spoločný menovateľ bol, že sa ozývali pri zatočení a v priamom smere boli ticho. Citovat
106sťák Odesláno 30. listopad 2010 Odesláno 30. listopad 2010 je možný že tam máš málo tý vazelíny a proto to dělá ten bordel...teď mi taky něco při pomalý jízdě dře a vypadá to na kloub,tak koupim manžety a mrknu na to popř.tam dám vazelínu aspoň zjistím co to může dělat Citovat
Jimmy106 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 jj asi to bude tou vazelinou, protoze kdyz se to zacne ozyvat, tak to proleju davkou WD40 a je na nejakou dobu klid... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.