Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jak jsem koukal, tak se tady zacina mnozit problem s poloosama.. tak jsem si rikal ze zalozim novy topic, at je o poloosach vse pohromade... :-)

a ted muj dotaz: podle informaci jsem si myslel ze mam v haji levou poloosu.. muze mit poloosa neco spolecneho se zvuky jako kdyz dre kov o kov? a s vetsim rejdem zatoceni se tento \"bordel\"zesiluje??nebo kdyz zatocim na plny rejd, tak je to uplne nejvic strasnej zvuk a vraci mi to volant zase nazpatek.. muze to byt poloosa nebo je to neco jineho??

Odesláno

No jde o to, jestli to dělá když stojíš, nebo při jízdě. Pokud to dělá tyhle zvuky při točení na místě, hledal bych spíš problém na horním uložením tlumičů. Pokud to dělá při jízdě - rozjíždění, když jsou kola v \"rejdu\", tak to bude nejspíš opravdu homokynetický kloub na polose :myslim

Odesláno

tohlento dření kov na kov sem měl taky,a nevěděl sem co stm až pak nakonec sem měnil manžetu na poloose a zjistil sem když sem rozdělal kloub tak mi tam u pravý poloosy chyběla taková pružina,dal sem ji tam o ty doby je klid...

Odesláno

takze mam nejakou malinkou nadeji na to ze kdyz budou v servise normalni, tak mi tam daji jenom nejakou pruzinku a bude to ok a nebudu muset davat nejaky 4000 za opravu? ale je pravda, ze tu manzetu co je hned u kotouce mam prasklou a jako by z nej mi vytekla nejaka cerna sracicka.. ale ja kokot jsem to neresil a ted to takhle dopadlo no...

MJSytic: jj dela mi to jenom pri jizde... jinak ok.. ale bydlime v kopci, tak jsem normalne zastavil, dal plnej rejd doleva a pustil jsem brzdu, auto malinko popojelo a pak to tak dřelo, zese to zase zastavilo.. :D

[upravil dne 22/10/10 od Jimmy106]

Odesláno

Čus. Teďka před chvilkou sem zrovna poloosu měnil, dělalo to tenhle zvuk:

Po výměně je všechno OK ;)

Takže to bylo tím.

Někdo tady po mě chtěl ještě fota výpušťáků a nápušťáků :D Za chvilku je přihodim.

Odesláno
takze mam nejakou malinkou nadeji na to ze kdyz budou v servise normalni, tak mi tam daji jenom nejakou pruzinku a bude to ok a nebudu muset davat nejaky 4000 za opravu? ale je pravda, ze tu manzetu co je hned u kotouce mam prasklou a jako by z nej mi vytekla nejaka cerna sracicka.. ale ja kokot jsem to neresil a ted to takhle dopadlo no...

MJSytic: jj dela mi to jenom pri jizde... jinak ok.. ale bydlime v kopci, tak jsem normalne zastavil, dal plnej rejd doleva a pustil jsem brzdu, auto malinko popojelo a pak to tak dřelo, zese to zase zastavilo.. :D

[upravil dne 22/10/10 od Jimmy106]

mě chyběla ta pružina ale co je v kloubu u převodovky

Odesláno

Niečo podobné som tiež zažil, keď som mal vytlčený guľový kĺb na konci ramena. Po jeho výmene bol kľud. Zažil som to aj druhý raz, ale v tomto prípade bolo vadné ložisko v náboji. Tie zvukové prejavy boli dosť podobné a spoločný menovateľ bol, že sa ozývali pri zatočení a v priamom smere boli ticho.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

je možný že tam máš málo tý vazelíny a proto to dělá ten bordel...teď mi taky něco při pomalý jízdě dře a vypadá to na kloub,tak koupim manžety a mrknu na to popř.tam dám vazelínu aspoň zjistím co to může dělat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...