Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty žárovičky jsou úplně klasické, mají je kdekoliv, kde aspoň trochu normálně prodávají věci na auta. Jinak doporučuji, vzhledem k faktu, že se musí vyndvávat celá kaplička (otázka cca 15 minut otravné práce) vyměnit všechny, výrazně se tím zlepší podsvícení a ušetří to práci.

Odesláno

no ja bych to s tema zarovickama nevidel tak snadno.. kdyz jsem se ptal chlapka v peugeotu tak mi rekl ze jsou ve 106kach 3 druhy.. takze je prej nejjednodussi tu pristrojovku rozebrat, a podle toho co tam mas koupit.. protoze kdyz se seknes, tak ty paticovy nejsou nejlevnejsi... kdyz je budes kupovat hned vsechny najednou..

Odesláno

Ta žárovka v přístrojovce je T5, obyčejná celoskleněná 1,2 W. cena je od 3 korun v normálním krámě. Jinak počet, závisí na výbavě, 4 slouží jako podsvícení přístrojovky a pak, co kontrolka to žárovka. V balení těch žárovek je 10 a na 106 XN, která moc výbavy nemá to nestačí, počítej tak 15. Druhy žárovek, spíš jsou odlišené výkonem a díky tomu rozdílnou paticí, stačí si najít v manuálu.

Odesláno

zrovna dneska jsem byl donucenej olej v převodovce vyměnit.když jsme měnili tehlici a vyndali poloosu, nechtěně jsme způsobili ropnou katastrofu na jednom z místních nejmenovaných sídlišť, vlastně mezi řadovými domky:)polosyntetiku jsem koupil na benzínce za 130kč a nalil ji tam takovým plastovým špuntíkem vlevo dole od držáku baterie.

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...