Ivouš Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 čau chci si do pokojíka pořídit masožravou kytku a nevím co to obnáší. dá se to někde na netu koupit pochopitelně dobrý prodejce a nějaké informace k pěstování atd. A v jaké cenové relaci se to pohybuje?díkec za rady:D Citovat
Neon Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Bacha, aby Ti potom neslupla toho papouška, co máš v avataru ... sorry, za offtopic, ale nějak mi to nedalo ... Jinak TU je o tom celé fórum ... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Papouška jo? Copak je to Adéla?:P Citovat
ThorR Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 Teď mám jednu doma. Není to náročné na pěstování, nevyžaduje zvláštní péči. Je ale více druhů tak pozor na to. Třeba ta moje musí být jen na světlém místě a občas se musí zalít. Jediné upozornění jsem dostal, že na ní nesmím házet mrtvý hmyz, protože se přežere a umře [upravil dne 21.10.2010 od ThorR] Citovat
Ivouš Odesláno 21. říjen 2010 Autor Odesláno 21. říjen 2010 A nejsou na netu nějaký dobrý stránky ohledně dobrých rad a pěstování pro začátečníka. Citovat
punkac Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 moc hezká stránka je www.masozravky.eu je tam vše podstatné, jak udělat substrát a tak, doma pěstuji 4 druhy ve skleněných koulích, vysadil jsem zálivku destilkou a nevyplatilo se (zálivka obyč odstátou vodou jim nesvědčí), tak pozor na to! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.