Charlie 1 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 dá se to zjistit rukou vezmeš za kolo ruce dáš na pozici 3 a 9 hodin a jednou rukou potáhneš od auta a druhou budeš tlačit k autu a zkusíš jestli to má vůli,když to bude hrkat a klepat tak je stabilizační tyč v řiti.....:papa Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 dik za radu,prave prehliadke v servise som sa chcel vyhnut,nemam na to cas,okrem toho,som mixoval vsetkym moznym na naprave a vsetko drzalo pevne,nikde ziadna vola,len to som chcel vedet,ci sa to da holymi rukami zistit... právě,že holýma rukama toho moc nezjistíš, navíc píšeš, že to bouchá moc,tak bych zkontroloval celou př. nápravu,když se s ní nic nedělalo..., při zjišťování vůlí na sv. tyčkách stabil. musíš pajsrem odlehčit stabilizátor [upravil dne 24/4/11 22:34 ozzy56] Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 to máš pravdu Ozzy56,když mu to mlátí hodně,zkontrolovat celou nápravu! Citovat
jojtik Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 Na mojej 306-ke zisti STK i servis prd ci su vymlatene stab. tycky. Je to divne, ale pacenie, mykanie kolesom, trasenie STK je nespolahlive. Jedine co zaberie je \"odposluch\". Trkotanie po drobnych, po sebe nasledujucich nerovnostiach (hlavne v zime, zamrznute kaluze). Mal som TRW vydrzali 5000km. Ten zvuk sa sa mi vryl do pamati, pretoze som dalsich 5000km jazdil s vymlatenymi. Na demontaz flexa, ktora usetry 3/4 prace. [upravil dne 25.4.2011 01:07 jojtik] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 jojtik jestli to myslíš vážně,že v servisu mi nenajdou ani vůle v tyčkách stabilizátoru, tak to opravdu,ale opravdu nevím,nevím:D ale souhlasím s tebou, na demontáž je nejlepší flexa Citovat
ohzyd Odesláno 25. duben 2011 Odesláno 25. duben 2011 dobre teda,diky za rady,este raz to skusim pozret,snad tam nieco najdem:myslim Citovat
Durii Odesláno 12. červen 2011 Odesláno 12. červen 2011 Chlapi kde kupim predne stabilizacne tycky meyle HD na slovensku ? Citovat
BV406 Odesláno 13. červen 2011 Odesláno 13. červen 2011 pridavam se mezi spokojene uzivatele prednich tycek meyle HD jeste budu menit zadni svisle, taky za meyle HD ... je to zvlastni, ale vzdycky me udivuje ten rozdil po vymene rozklepanych svislych tyce za nove, najednou je zase auto jako na polstari, zadne klepani do volantu, nic ... a to vse jen vymenou dvou prednich svislych stabilizatoru za par kacek ... jsem zvedav, jak dlouho mi ty HD tycky vydrzi ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.