Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dá se to zjistit rukou vezmeš za kolo ruce dáš na pozici 3 a 9 hodin a jednou rukou potáhneš od auta a druhou budeš tlačit k autu a zkusíš jestli to má vůli,když to bude hrkat a klepat tak je stabilizační tyč v řiti.....:papa:papa

Odesláno
dik za radu,prave prehliadke v servise som sa chcel vyhnut,nemam na to cas,okrem toho,som mixoval vsetkym moznym na naprave a vsetko drzalo pevne,nikde ziadna vola,len to som chcel vedet,ci sa to da holymi rukami zistit...

právě,že holýma rukama toho moc nezjistíš, navíc píšeš, že to bouchá moc,tak bych zkontroloval celou př. nápravu,když se s ní nic nedělalo..., při zjišťování vůlí na sv. tyčkách stabil. musíš pajsrem odlehčit stabilizátor

[upravil dne 24/4/11 22:34 ozzy56]

Odesláno

Na mojej 306-ke zisti STK i servis prd ci su vymlatene stab. tycky. Je to divne, ale pacenie, mykanie kolesom, trasenie STK je nespolahlive. Jedine co zaberie je \"odposluch\". Trkotanie po drobnych, po sebe nasledujucich nerovnostiach (hlavne v zime, zamrznute kaluze). Mal som TRW vydrzali 5000km. Ten zvuk sa sa mi vryl do pamati, pretoze som dalsich 5000km jazdil s vymlatenymi. Na demontaz flexa, ktora usetry 3/4 prace.

[upravil dne 25.4.2011 01:07 jojtik]

Odesláno

jojtik

jestli to myslíš vážně,že v servisu mi nenajdou ani vůle v tyčkách stabilizátoru, tak to opravdu,ale opravdu nevím,nevím:D

ale souhlasím s tebou, na demontáž je nejlepší flexa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

pridavam se mezi spokojene uzivatele prednich tycek meyle HD :)

jeste budu menit zadni svisle, taky za meyle HD ... je to zvlastni, ale vzdycky me udivuje ten rozdil po vymene rozklepanych svislych tyce za nove, najednou je zase auto jako na polstari, zadne klepani do volantu, nic :) ... a to vse jen vymenou dvou prednich svislych stabilizatoru za par kacek :) ... jsem zvedav, jak dlouho mi ty HD tycky vydrzi ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...