Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jak máte prosím řešené odhlučnění u svých 106 ? Hledal jsem na fóru a nic jsem nenašel. Jedná se o to, že 106 1.0i 37 kW, r.v.1997, je docela hlučná a při delší jízě je to velmi nepříjené. Byl vyměněn nový výfuk (Bosal), ale výsledke není uspokující. Mám namysly odhlučnění motorové části a popřípadě je vzadu výfuku. Zkusit nějakou odhlučnovací sadu např. na škodovku? Máte tapicíruk na přední kapotě? Vyměnil se ,zadní výfuk ale stále to není ono.

[upravil dne 18/10/10 od OK406]

Odesláno
Jak máte prosím řešené odhlučnění u svých 106 ? Hledal jsem na fóru a nic jsem nenašel. Jedná se o to, že 106 1.0i 37 kW, r.v.1997, je docela hlučná a při delší jízě je to velmi nepříjené. Byl vyměněn nový výfuk (Bosal), ale výsledke není uspokující. Mám namysly odhlučnění motorové části a popřípadě je vzadu výfuku. Zkusit nějakou odhlučnovací sadu např. na škodovku? Máte tapicíruk na přední kapotě?

já jsem sundaval boky vzadu tam jsem to tlumil normálně jsem tam lepil izolaci na tlumení aut docela to pomohlo:)

pak mužeš sundat koberec a na podlahu dát to samé a to samé pod koberec v kufru. Motorovu část odhlučněnou nemám a v 90-110 je to tiché ted krásně.

Odesláno

Tak odhlučnění lze řešit docela jednoduše pomocí asfaltových plátů (ostatně, něco podobného je snad už od výroby přítomno pod kobercem (podlahou), nebo by alespoň mělo být. Můžeš pak být i tak trochu průkopníkem a vyzkoušet materiál s názvem Tecsound, ale jeho cena se Ti nebude vůbec líbit. :myslim

Odesláno

mě docela vadí hluk motoru.

jedu 100km/h a už to celkem řve. dneska sem tam chtěl řadit šestku, aby to bylo tišší...

alespoň že repráky to umí přebít

Odesláno
Tak odhlučnění lze řešit docela jednoduše pomocí asfaltových plátů (ostatně, něco podobného je snad už od výroby přítomno pod kobercem (podlahou), nebo by alespoň mělo být. Můžeš pak být i tak trochu průkopníkem a vyzkoušet materiál s názvem Tecsound, ale jeho cena se Ti nebude vůbec líbit. :myslim

Nic tam není. Jenom natření plech.

Odesláno
Ja mam tiež 106 1.0 37kW a mne to nehuči ale ked som ho kupil všetko som podotahoval a bol som prekvapeny že vela toho bolo povolene

Vše je dotažené + nový výfuk. Je pravda, že potorový prostor (příčka, kapota) nejsou odhlučněné, takže je to docela dost slyšet. Proto jsem založil toto téma.

Odesláno

ahoj.. u svého auta sem sice neřešil hluk, ale auto mi při přeřazování a nebo prudkým přidáním/ubráním plynu vydává divný zvuky, jako když tuká špatný čep, myslel jsem že je to spodní uložení motoru(akcelerační silentblok) kouknul jsem na něj, byl natrženej, vyměnil jsem ho, to ,,tukání,, se malinko zlepšilo ale stále přetrvává, co se však 100% zlepšilo je zmírnění hluku přenášeného do kabiny.(předtím jsem ve 130 zhlasoval radio,ted ho krásně slyším) jiný přirovnání mě ted zrovna nenapadá:D Doporučuju ti mrknout na ten silnetblok:papa Carda

Odesláno

Ak chceš, mám odhlučňovací plát čo je priečke motorového priestoru...na jednom mieste pretrhnutý ale na funkčnosť to nemá vplyv..aj tak sa ešte natrháš kým by si ho tam nasadil...

Odesláno
Ak chceš, mám odhlučňovací plát čo je priečke motorového priestoru...na jednom mieste pretrhnutý ale na funkčnosť to nemá vplyv..aj tak sa ešte natrháš kým by si ho tam nasadil...

Škoda, že si tak z daleka:(.

Odesláno

Momentálne som v ČR...ak mávaš cestu okolo Brna, tak najbližšie keď pôjdem domov, môžem to tu zobrať...len daj vedieť či máš záujem...

Odesláno
Momentálne som v ČR...ak mávaš cestu okolo Brna, tak najbližšie keď pôjdem domov, môžem to tu zobrať...len daj vedieť či máš záujem...

Brno je moc daleko ode mě.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...