Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak kilometre pribúdajú tak som kúpil olej a filtre chcel som povoliť šroub na vypustenie oleja ale samozrejme hlava na 21\" golu hrany nemá takže ju budem musiť asi odvrtať :bojim

• O 2 měsíce později...
Odesláno

S tímto motorem se dá opravdu jezdit za 6 na 100 km? Jakým stylem jezdíš, kolik jsi měl nejnižší a kolik to žere ve městě?

• O 2 týdny později...
Odesláno

No spotrebu mám naozaj okolo 6,2 - 6,6 L Jazdím predpisovo a každý den do práce 30km a domou 30km z toho je 27km po okreskách 85-90 km/h na 5-ke točí 2100ot . a 3 km po meste uplne po rovine na 4-ke 50km/h na 1750ot .

Edit : aj podla TP je mimo mesto 6L . v meste je písaná 7,5 , ale nemám osobnú skúsenosť z jazdou čisto v meste .

[upravil dne 8.11.2012 20:34 od maNkovic]

Odesláno

tak to je hodně slušná spotřeba..ale mám tu menší nesrovnalosti a to s těmi údaji v TP

jestli se nepletu tak by to měl být motor XU5M3 tedy BLFZ2 a ten má psanou spotřebu ve městě 9,9l...při 90km/h 5,5l a 120km/h to je 7,1l

• O 6 měsíců později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Dalšie novinky o 405-ke možno aj posledné .... Zima bola dlhá a pre 405-ku aj ťažká podpísalo sa to na jednom prahu a kúsok je pod vodičom pri nosníku to som mal na pláne vyvariť a behať dalej ale objavil som dosť velkú dieru na uložení tlmiča prvý krát som dal dole plastový dekel čo bol na hornom uložení a presne po jeho obvode sa tiahne dlhá prehrdzavená diera . Takže neviem čo z tým či ju čaká vrakovisko alebo ako ..... TK EK má do marca ale neviem ja osobne sa na to bojím ked je diera na nosnej časti :( Teraz dostala nové gumy geometriu a toto :(

Odesláno

Jasné keby išla preč tak určite dám vedieť ona je celkovo zachovalá len preto ju stále držím doma keby to bola zničená plechovka tak už je dávno na šroťáku :D len tá korozia pri tlmiči ma trošku zneistila ohladom bezpečnosti po oprave ... ale uvidím čo na to povie mechanik ked mu to ukážem , lebo toto doma z elektrodou nespravím :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Auto sa už vyvára .

Servisman : Na to že má už cez 250 000 km nemá dokopy žiadnu ochranu na podvozku (myslím striekanie dutín alebo bodyčko) behá celé zimy tak má len tieto 3 miesta zhrdzavené . Myslím že to až tak strašne nieje :) najväčšie je na prahu potom pod vodičom tam je cca 5 cm diera a na tlmiči to prehrdzavelo lebo tam boli tie sprosté plastové orginalne misky .... Neviem kto to vymyslel akurát sa tam drží voda :myslim

A popri zváraní som dal vymeniť aj silentbloky na ramenách začali mať vôľu , ale do týždňa beháme ďalej :D aspoň do 300tis :aut

Guest servisman
Odesláno

Taky jsem měl 405 byla z roku 1987 a po 15ti letech měla ještě origo prahy a nikde nerezla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...