Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Doporučuji všem akci Peugeot na podzim,za cenu nové autolékárničky,která je od 1.1.2011,vám proklepnou miláčky před zimou,dnes jsem byl a spokojenost:mrk

Odesláno

Na Slovensku není zase povinná NOVÁ autolékárnička,nevím,proč to u nás pořád mění,stejně 90% řidičů by tu akutní pomoc neumělo použít a podle své praxe ty věci,co jsou tam nové,život,nezachrání,člověk musí jednat rychle a přesně,jinak udělá víc škody než užitku,navíc,v jednoduchosti je síla.

Odesláno
Na Slovensku není zase povinná NOVÁ autolékárnička...

Na SKK nova autolekarnicka povinna je.

Ak mas tu staru podla starej vyhlasky este v ramci datumu pouzitelnosti nemusis ju menit za novu ale musis mat v nej doplnene potrebne veci podla novej vyhlasky. to len tak mimo temy...

o pouzitelnosti ci nepouzitelnosti, pripadne zachrany zivota je skoda debaty...

Odesláno

no ja som daval firemneho citroena na beznu prehliadku po 20t km/2roky a vypytali si 260euro (vymena filtrov, olejov a doliatie naplni, diagnostika). psychopati... to iste robia aj v peugeote. vymeny olejov 10x predrazene a nehovoriac o blbostiach co tam akoze robia. jedine co ma zmysel je ta diagnostika. :grr

Odesláno

tak jsem taky dnes prosel zimni prohlidku.Myslim,ze to jsou vyhozeny penize.Zkontrolovat sterace,vodu v chladici,stav ostrikovacu a dalsi drobnosti zvladne kazdej i mirne zrucnej ridic.Pochopitelne pri placeni jsem byl mimochodem informovan,ze mi dolili ostrikovace jejich predrazenou vodou.Suma sumarum 384 kc.Cena zimni prohlidky je bez dane.Doba trvani hodinu a pul.U auta jsem nemohl bejt.Taky dobry.

Odesláno

cena prohlidky je samozřejmě s dph , myslim těch 290 , pokud ti dolily ostřiky , měl právo je odmítnout zaplatit , takovou službu o doplneni provoznich kapalin si nezadal , jen zimní prohlidku ,jeji soucasti je 24 bodu , nejde jen o kontrolu kapalin a steracu a le o komplet kontrolu podvozku ,akumulatoru , serizeni svetel , kontrola brzd , kontrola vyfuku , aj aj.

Např u nas je to do hodiny hotove , taky k tomu zakazniky nezveme , aktualne mame na dilne vic aut nez heveru a mechanici tam litaj jak divi , u nas to ve smes delaji jen dva určeni mechanici a ti předkladaji k zakazce vždy papir s doporučenim , co vyměnit a co je v pohodě , viz protokol o prohlídce , k tomu je lekarna v podstate gratis. páč když si vemete že nejlevnější lekarny na netě okolo 160-180 korun už nikde nejsou jen od 200 vejš , tak je to good.

Jen pro srovnani , Citroen ma tu samou prohlidku jen bez lékarničky tu nabízí jako přislušenství za 248 ,- , my jako Domansky , nabizime lekarnu za 230 ,- oproti cervene citroen je v modrem obalu.

a třeba Hyundai ma akci jen pro vozy starší 3 let , sice je prohlídka uplně zdarma a navíc na konci dostanete termohrnek hyundai zdarma jako dárek ale musite absolvovat předvadeci jízdu s proddejcem v new voze hyundai, tady je to navic tlak na koupi new vozu . takže pánové = Zlatej Peugeot!

Odesláno

Mne jen naštvalo,že to trvalo tak dlouho a nakonec i ten příplatek za vodu, které tam bylo dost. Mohl dolít možná tak půl litra.Dohadovat se o stovku,to prdím. Celej den jsem měl narvanej prací a ve finále v tom spěchu ve 140 jsem nabral bažanta - viz jiné vlákno.

Jinak ta lékarnička,to je takovej rukáv.Rukáv nacpanej obinadlama.

Odesláno

ja som dnes absolvoval v prehliadku po 20t s berlingom - vysledok 183 eur a drzost doliatie o 1,5 litra viac vody do ostrekovaca ako je odbjem nadrzky a pritom nebola vobec prazdna doliatie aspon male mnozstvo vsetkych kvapalin v aute aby sa dalo fakturovat samozrejme vymena oleja + filter ale najhorsie ze to trvalo 2,5 hodiny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...