Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vrátilo se mi auto z kontroly brzd před STK, mám i nový odvdušňováky, jen se mi jaksi zdá, že jsou menší, než ty původní před tím a netěsní, při brždění kapou, při odbržďování přisávají. Brzdný účinek je na nový brzdy mdlý.

Nevěřím, že má Peugeot jeden průměr, jednu délku, takže teď začněte radit. Jaký tam vlastně patří ?

Název brzd nemám, můžu je max vyfotit, nebo napsat typ brz. destiček, co do nich pasují.

Díky za tipy....

Odesláno

Pokud se ti vozidlo vrátilo z kontroly v takovém stavu a s takovými to zjištěními zavadami, které jsi popsal a bylo to udělané (opravené) nekvalitně, tak co nejdříve reklamovat práci.

Odesláno

To je výborný plán, jenže já tento servis již nenavštívím.

Nebyl jsem spokojen jak s prací, tak s termínem, tak s cenou, takže asi tolik.

Teď stojím před otázkou, zda to jako opravu opravy dát opravit jinam ( pokud to vůbec přijmou ) nebo ty odvzdušňováky řešit sám.

Potřeboval bych vědět, jaký je tam závit x stoupání kvůli závitníkům a jestli francouz počítal s nějakou repasí a potom tedy čím vrtat, čím řezat a jaký má označení ten odvzdušňovák s větším závitem.

Odesláno

Na nechlazenych Bendixech je zavit M7, stoupani ti ale z hlavy nereknu.

Na originalni predni trmeny pro P205 je mozno koupit 3 ruzne odvzdusnovaky (dle typu brzd), ale zadne bys nezamenil... proste bud tam pasuji nebo vubec. Spis jestli ti ty zavity neprevrtali kvuli zarezlym odvzdusnovakum, nebo neposkodili zavity tak, ze nejdou odvzdusnovaky dotahnout, pripadne neposkodili dosedaci plošku. Tezko soudit, uvidim az to rozdelas... ja osobne servisum moc neverim, proto si na Pugu uz nejakou dobu delam vse co muzu sam.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Celou věc jsem vyřešil koupí nových třemenů na vrakovišti.

500 Kč kus. Před odchodem mi povolili jak odvzdušňovák, tak hadici. 7 dní na vráceni

Hadice 400 kus. Orig odvzd. 120 kus, Brzdovka - a už zase jezdíme :)

Servismenovi tímto posílám virtuální pozdrav, dal tam i desky vzhuru nohama.

No coment.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...