Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

mikrospánek

Recommended Posts

Odesláno

Mikrospanek jsem zazil jako ridic 2x. Vzdy cestou z prace po nocni. Jednou uz jsem byl jednim kolem ze silnice a po druhe 70km/h v obci v protismeru a proti me auto. NASTESTI ani jednou se nic nestalo. A je to jak psal Medved, 10 - 20 km pred domem, kdyz uz jsem si rikal, ze jsem za chvilku tam.

Odesláno

Mikrospanek je svine...

BTW : scratchi nevim co sis myslel ze po 40 hodinach bez spanku budes ready??? Sorry ale co se tyce tohodle muzu rict jen ze si blbej... Kdyz to chces odnest na zdravi je to tvuj boj hlavne nezran nekoho jinyho....

Odesláno

Mikrospánek mi zatím do cesty nepřišel mám ve dveřích permanentně 3x speed 8 chery a v momentě kdy cítím jakoukoliv únavu tak je všechny do sebe kopnu a to je pak nálož. doporučená dávka drinku je 1 a po 4 hodinách teprve druhý.

Srdce mi mlátí jak o závod začínám se probírat otevřu si okno ať tomu dopomáhá ještě chladný vzduch.

to je jediný co mi funguje spolehlivě.nedávno jsem takto 36 hodinách vzhůru z práce a cesta byla Praha - Deštná u Jindřichova Hradce tam posekat cca 5-6 metráků dřeva na topení a zase zpět do Praglu.Byl to hard coore.Ruce jsem necítil,ale oči se nezavííraly.

3x Speed8 vypít naráz doporučuju tedy po přečtení zprávy kdo nesmí konzumovat povzbuzující nápoje. ;)

Odesláno

chechet, agressor: ja jsem si taky tak na 10 - 20 minut zdrimnul brzo rano, ale pozde vecer mi to bylo k nicemu Psal jsem, ze jsem byl ready a najednou..... a k tomu ostatnimu, mel jsem duvod k tomu abych si sedl za volant, a to ze kolegovi ukradli auto a potreboval pomoci s vyrizenim veci, byla moje pouha kolegialita a kamaradstvi. Tohle tema neni o tom me soudit, ale o tom, aby se ostatni dozvedeli, co je mikrospanek za kurwu, jaky muze mit priznaky apod. Vcera jsem napriklad po 36 hodinach bez spanku (ano - asi 20 minut slofik dopoledne, pomohl) jel pro motorku do Prostějova. Řídit jsem ale nechal švagra, po minulé zkušenosti.

Občas si řkám, že bych potřeboval 36 hodinový den, ale to bych musel na jinou planetu :D

Odesláno
chechet, agressor: ja jsem si taky tak na 10 - 20 minut zdrimnul brzo rano, ale pozde vecer mi to bylo k nicemu Psal jsem, ze jsem byl ready a najednou..... a k tomu ostatnimu, mel jsem duvod k tomu abych si sedl za volant, a to ze kolegovi ukradli auto a potreboval pomoci s vyrizenim veci, byla moje pouha kolegialita a kamaradstvi. Tohle tema neni o tom me soudit, ale o tom, aby se ostatni dozvedeli, co je mikrospanek za kurwu, jaky muze mit priznaky apod. Vcera jsem napriklad po 36 hodinach bez spanku (ano - asi 20 minut slofik dopoledne, pomohl) jel pro motorku do Prostějova. Řídit jsem ale nechal švagra, po minulé zkušenosti.

Občas si řkám, že bych potřeboval 36 hodinový den, ale to bych musel na jinou planetu :D

mozna to chce trochu zvolnit cece, pac driv nebo pozdeji se to projevi...

Odesláno

Bohužel k mým nočním aktivitám a dlouhým cestám jsem to již několikrát zažil.. když už vidím, že jedu na krev, tak zastavím a spím v autě. Už hodně krát se mi taky stalo, že jedu po dálnici v pravém a nejednou jsem v levém pruhu a nevím jak jsem se tam dostal...

Několikrát se mi stalo, že jsem zastavil a usnul jsem v sedě za volantem. Najednou jsem se probral a prudce šlápl na brzdu a spojku a čekal jsem jen náraz. Tep úplně na maximum a sotva jsem dýchal. Asi tak po 15 sec jsem si uvědomil, že jsem zastavil a odpočívám v autě. Poprvé když se mi to stalo jsem myslel, že se snad po....

Nyní pokud to jde, přelezu na spolujezdcovo sedadlo. Ale je to fakt strašný pocit!

Odesláno

aj mikrospanok som zazil len raz, nastastie uplne v poho, ale odvtedy si davam bacha, bolo to v chorvatsku asi po siestej hodine rano, ja som teda nikam nepresiel len proste idem po dialnici a zrazu som sa zobudil. nepametam si chvilku zo soferovania, tak sme skocili hned na pumpu a hodku sme pospali. odvtedy to uz nepodcenujem a dakujem ze som s tym mal len takuto skusenost. inak mozem povedat ze najviac ma uspavaju dialnice s tempomatom.

Odesláno

mikrospanek jsem mel 2x

cca 4 roky zpet když jsem jel utahanej z prace ve strašným vedru tak jsem na rovince na chvili usnul.

a podruhy asi před rokem jel jsem dom hodne pozde v noci a usnul jsem. sjel jsem jednim kolem ze silnice na kraj přikopy a tam byla asi nějaka dira protože mě probudila rána. tak to mužu děkovat za tvrdej sportovni podvozek. kdybych ho nemel tak bych v tom lepšim připadě bych se probudil v přikově v tom horším ve stromě.

Odesláno

mikrospanek nastesti ne, ale daleko sem k tomu nemel kdyz sme jeli z francie...

Scratch: nejel si nahodou ted pres svetla u benzinky na hranici cerveny? :D jinak sorry, musel sem jeste ke znamymu, tak sem nezajel pokecat :(

Odesláno

kdyby na hranici:D, chtel jsem dat i treti cervenou, hattrick, ale to uz zena zarvala, ze to je moc :DDDDD

mas to moc hezky, daleko lepsi nez na fotce :)

Odesláno
kdyby na hranici:D, chtel jsem dat i treti cervenou, hattrick, ale to uz zena zarvala, ze to je moc :DDDDD

Nechci Tě chytat za slovíčka, ale neodporuješ si tak trošku?

v 00:13 píšeš .... zatim jsem byl oplechovanej, ale i tak jsem vzdy resil, ze kus plechu me stoji sakra moc......

zatímco v 00:02 píšeš jako reakci na otázku: Scratch: nejel si nahodou ted pres svetla u benzinky na hranici cerveny? nádhernou a vše vystihující odpověď: .... kdyby na hranici:D, chtel jsem dat i treti cervenou, hattrick, ale to uz zena zarvala, ze to je moc

Už víš, proč mám o Tebe v souvislosti s Hornetem docela strach?

[upravil dne 25/10/2010 od Medvěd]

Odesláno

:D:D diky, taky sem cumel jak si proletel tu krizovatku, rikam musim te dohnat :D . a mas to fakt hezky, je to vychytany auticko

Odesláno

JardaMoj: taky dekuju :-)

Medved: prvni cervenou jsem projel - priznavam, natvrdo, ale na krizovatce jsem stal uplne sam a mel jsem dobry prehled, ale i tak je to proti predpisum, i kdyz nechapu, proc tam vecer nedaj oranzovy blikajici svetlo....

Druhou - kde byl Jarda, jsem proletl, protoze to byla presne ta hranicni situace, kdy se clovek musi rychle rozhodnout, jestli na to slapnout a brzdit jak svina, nebo na to slapnout a jet, a ja slapl na plyn, protoze tu krizovatku relativne znam :-), ale opet priznavam, ze jsem koutkem oka videl jak to tam prebliklo na cervenou :D

Odesláno

... Druhou - kde byl Jarda, jsem proletl, protoze to byla presne ta hranicni situace, kdy se clovek musi rychle rozhodnout, jestli na to slapnout a brzdit jak svina, nebo na to slapnout a jet, a ja slapl na plyn, protoze tu krizovatku relativne znam :-)

i kdyz ja to nedelam, tak se zastanu scratche - stejne na tech svetlech nikdo jiny nestal, ja jsem k nim teprve dojizdel. ta krizovatka byla v tu chvilku prazdna :D

Odesláno

thank you :-), neznam ridice, ktery by v tuhle chvili tohle dilema neresil, stihnu to projet, stihnu to ubrzdit?? :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...