Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mno bedo myslel sem ET kotouce pokud si myslel toto..ale u kol budu mit stejne ET jak v predu tak i vzadu jen budu muset dat podlozky dopredu skrz bremba a v zadu uz podlozky sou jelikoz u cabria sou zadni kola zapadly az moc..

Odesláno

koukal sem na tu stranku MD a docela bych šel i do tech tremu od nich. Nesou tak mohutne jak bremba takze bych nemusel davat podlozky a pod.

4pistky maji taky:myslimčoveče asi pujdu do tohodle :)

Odesláno
taky sem o nich premyslel ale vzhledove se mi neliby..brembo trmeny u me zvitezily:roker

[upravil dne 22/10/10 od tommas11]

to mas sice pravdu bremba se mi taky vic libi ale zase tady u tech MD bych dostal plechace i alu co mam ted:)

Odesláno
To MHS: to me netrapi:D jezdim jen v lete pres zimu to je pod plachtou:roker

To Beda:to je jasny ze se pochlubim :aut

To tommas11:mě zas jo:Dja jezdim furt

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Zdar borci.. Tak ako si nakoniec vyriesil tie bremba? Ja sa chystam tiez dat komplet brzdy zo 406 coupe (aj zadne) a trosku ma sklamalo ze to nepojde vymenit kus za kus.. Chcem tam dat urcite aj disky zo 406 takze sa este uvidi ako to cele dopadne.. Nastastie mam znamych sustruznikov tak by mi snad mohli pomoct :roker

Odesláno

zdar lidi, sice jsem to nečetl úplně celé, ale co jsem stihl, tak nevim nevim....cpát nějaký podložky ke třmenum....S tím bych si moc nezahrával. Ale každýho věc.

Vím, že je vše otázka peněz. Pro ty z vás, kteří chcete mít špičkové brzdy, máme dobré zprávy. Nejen že dovážíme kola zn. Team Dynamics, ale rozšířili jsme nabídku o světovou jedničku v brzdách a to zn. Rotora. Pak ještě makáme na zn. Stoptech. Ale jak jsem psal, neni to nejlevnější záležitost. Holt za kvalitu musí člověk platit.

www.teamdynamics.cz

www.rotora-brake.cz

Odesláno

ja na ty bremba kašlu. našetřim si na celou sadu od D2 Racing je to primo kit kde jsou kotouce ,brzdiče ,třmeny ,hadice ,desticky a adapter uchyceni na miru primo na moje auto. Tak pujdu asi do tohodle.

Je to sice trosku vetsi palka ale dostanu tam aspon kola ktere chci jakože ALU na leto a plechy na zimu.

Jinak kdybych tam daval bremba tak byc si musel nechat kotouce delat na miru coz by nebyl problem , ale nedostal bych tam kola ktere chci

Odesláno

jasny ze je tam das :) jenom já kdybych je tam dal ty bremba tak tam nedam uz plechace pač ty bremba jsou docela velke brzdice dostal bych je tam jen pres podlozku a to ja nechci :D

Odesláno

Inak co som pozeral ten katalog Rotora tak jedina sada na P307 je 330mm :o To nedam ani pod 16\" :o Ako chystam sa na leto kupit OZ Superturismo 17\" cize na zimu by boli tiez 17tky len ma zaujima ta cena :myslim

Odesláno

Rotora jsou špička, ale taky si to nechají zaplatit. 4pístkový kit na Octavii vyjde na 52.300,- Kč!!! včetně DPH.

Jinak, ty D2 Racing umíme taky. Napiš třeba SZ s cenou, za kolik je máš, jestli bysme to neuměli líp.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...