Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Takovou jakou tam teď máš...jde hlavně o barvu...zelená, modrá, červená...

Stále se budu opakovat.... :)

Nevím jak jste přišli na to že je podstatné jestli je tam barva zelená, žlutá, červená, modrá, nebo třeba puntíková.... nemrzky se dělí na G12 a G11/G48 !!! :D

G12 je červená a převážně jí mají škodovky....

G11 je vyráběná myslím ve čtyřech základních barvách a je mezi sebou mísitelná !!!!

G48 je zelená (možná už se dělá i jiná barva, osobně doufám že ne) a je to novější norma G11, která je opět mísitelná s jakoukoli nemrzkou kategorie G11 a G48... :)

Zajímalo by mne kdo rozšířil že třeba modrá se nesmí míchat se žlutou a jak na to proboha přišel... :myslim Vysvětluju to denně tak deseti lidem a už mi to nebaví, asi o tom uděláme vlákno.... :D

Odesláno

Chápu tvoje poučky, ale já to vysvětlil jako laikovy kterej se ptal na nemrznoucí směs...pro laika je lepší aby věděl, že červená černená a modrá modrá...jednoduchý...nemusí se babrat v normách.

Odesláno

Na flašce je napsáno jednoduše G11 případně G48 nebo G12.... :) Když má v autě třebas červenou, nutně to neznamená že je tam G12.....

Navíc ty mu řekneš že když tam má modrou musí tam dát modrou a spousta prodejců je už přestává nabízet, protože se přechází na nové standarty a pak chudák bude chodit a shánět někde nutně modrou.... :)

Sem se trošku rozčílil, za to se omlouvám, mám toho denně už dost, je zase aktuální období nemrzek .... :D

Odesláno

nemusis se rozcilovat ...

ale naprosta vetsina vyrobcu nemrzek se ridi barvami, pokud ovsem nemas treba noveho rencka, kde je najednou zluta a pak musis koukat do manualu co to vlastne je za normu ...

jeste porad vetsinou plati, ze cervena, fialova, ruzova jsou G12 a modra, zelena, zelenomodra G48/G11 ... vsechno mi to takhle proslo rukama, prodavam to

zkouseli jsme par \"vyrobcu\" nemrzek, ale nakonec jsme skoncili u velvany a jejich produktu, protoze jsou jednoznacne z nasich vyrobcu nejlepsi a maji zarucenu stalou kvalitu produktu ...

jeste kdysi, ted uz jsem ho dlouho nevidel, sel dost fridex stabil, ten byl bily, ale byl pozdeji misitelny s G48 na celohlinikove hlavy ... takze no problem :)

Odesláno

BV406 : Jo to máš pravdu no... :) Právě že to taky prodávám a jsem s tím denně ve styku, hlavně tedy s lidmy a je toho na mně moc... :) My bereme vesměs pokaždý od někoho jinýho, aktuálně máme myslím CARLINE a CARLSON, je to podle ceny na trhu no .... Velvanu jsem nezkoušel, ale všechny nemrzky co naskladnujeme se náhodně důkladně testují, takže by neměl být někdy nějaký problém... :)

Odesláno

Odborníci prosím poraďte. V P407 mám pôvodnú zmes žltej farby a potrebujem doliať. V Peugeot-servisoch v okruhu 150 km majú len modrú a červenú. Tá modrá je vraj miešateľná so žltou, ale ja to radšej neskúšam. Tak že akú žltú zmes tam môžem doliať?

Odesláno

zvlastni v peugeotech by meli mit originaly nemrzek ne ? zkuste nekdo zjistit na jake bazi ta nemrzka v aute je, pokud je baze stejna treba u zlute a modre, tak misitelne jsou, ale vysledna barva asi nebude nic moc :D

Odesláno
Odborníci prosím poraďte. V P407 mám pôvodnú zmes žltej farby a potrebujem doliať. V Peugeot-servisoch v okruhu 150 km majú len modrú a červenú. Tá modrá je vraj miešateľná so žltou, ale ja to radšej neskúšam. Tak že akú žltú zmes tam môžem doliať?

jestli ti v PEUGEOTU řekli,že se dá mísit s modrou, proč z toho děláš problém??

Odesláno

jestli ti v PEUGEOTU řekli,že se dá mísit s modrou, proč z toho děláš problém??

Lebo počul som aj taký názor, aby som to radšej nemiešal. V jednom P- servise mi dokonca povedali, nech si kúpim niekde na pumpe žltú a nech dolejem. Nemôže sa stať, že sa to vyzráža a že sa upchá celý systém? Toto všetko ma zaujíma preto, že neviem akú špecifikáciu má tá orig. zmes.

[upravil dne 22.10.2010 od francesko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...