Mikulas Odesláno 14. říjen 2010 Odesláno 14. říjen 2010 Akú nemrznúcu zmes mám dať do chladiča? Mám 2.2.HDI, r.v.2005 Ďakujem Citovat
Budhas Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Takovou jakou tam teď máš...jde hlavně o barvu...zelená, modrá, červená... Citovat
ozzy56 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 dotazy na nemrznoucí směs se množí, asi bude zima , ptejte se na klimu, to už bude léto a to já radši... Citovat
Haryk Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 já taky teploučko [upravil dne 18/10/10 od Haryk] Citovat
godzila.01 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Takovou jakou tam teď máš...jde hlavně o barvu...zelená, modrá, červená... Stále se budu opakovat.... Nevím jak jste přišli na to že je podstatné jestli je tam barva zelená, žlutá, červená, modrá, nebo třeba puntíková.... nemrzky se dělí na G12 a G11/G48 !!! G12 je červená a převážně jí mají škodovky.... G11 je vyráběná myslím ve čtyřech základních barvách a je mezi sebou mísitelná !!!! G48 je zelená (možná už se dělá i jiná barva, osobně doufám že ne) a je to novější norma G11, která je opět mísitelná s jakoukoli nemrzkou kategorie G11 a G48... Zajímalo by mne kdo rozšířil že třeba modrá se nesmí míchat se žlutou a jak na to proboha přišel... Vysvětluju to denně tak deseti lidem a už mi to nebaví, asi o tom uděláme vlákno.... Citovat
Budhas Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Chápu tvoje poučky, ale já to vysvětlil jako laikovy kterej se ptal na nemrznoucí směs...pro laika je lepší aby věděl, že červená černená a modrá modrá...jednoduchý...nemusí se babrat v normách. Citovat
godzila.01 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Na flašce je napsáno jednoduše G11 případně G48 nebo G12.... Když má v autě třebas červenou, nutně to neznamená že je tam G12..... Navíc ty mu řekneš že když tam má modrou musí tam dát modrou a spousta prodejců je už přestává nabízet, protože se přechází na nové standarty a pak chudák bude chodit a shánět někde nutně modrou.... Sem se trošku rozčílil, za to se omlouvám, mám toho denně už dost, je zase aktuální období nemrzek .... Citovat
BV406 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 nemusis se rozcilovat ... ale naprosta vetsina vyrobcu nemrzek se ridi barvami, pokud ovsem nemas treba noveho rencka, kde je najednou zluta a pak musis koukat do manualu co to vlastne je za normu ... jeste porad vetsinou plati, ze cervena, fialova, ruzova jsou G12 a modra, zelena, zelenomodra G48/G11 ... vsechno mi to takhle proslo rukama, prodavam to zkouseli jsme par \"vyrobcu\" nemrzek, ale nakonec jsme skoncili u velvany a jejich produktu, protoze jsou jednoznacne z nasich vyrobcu nejlepsi a maji zarucenu stalou kvalitu produktu ... jeste kdysi, ted uz jsem ho dlouho nevidel, sel dost fridex stabil, ten byl bily, ale byl pozdeji misitelny s G48 na celohlinikove hlavy ... takze no problem Citovat
godzila.01 Odesláno 21. říjen 2010 Odesláno 21. říjen 2010 BV406 : Jo to máš pravdu no... Právě že to taky prodávám a jsem s tím denně ve styku, hlavně tedy s lidmy a je toho na mně moc... My bereme vesměs pokaždý od někoho jinýho, aktuálně máme myslím CARLINE a CARLSON, je to podle ceny na trhu no .... Velvanu jsem nezkoušel, ale všechny nemrzky co naskladnujeme se náhodně důkladně testují, takže by neměl být někdy nějaký problém... Citovat
francesko Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Odborníci prosím poraďte. V P407 mám pôvodnú zmes žltej farby a potrebujem doliať. V Peugeot-servisoch v okruhu 150 km majú len modrú a červenú. Tá modrá je vraj miešateľná so žltou, ale ja to radšej neskúšam. Tak že akú žltú zmes tam môžem doliať? Citovat
BV406 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 zvlastni v peugeotech by meli mit originaly nemrzek ne ? zkuste nekdo zjistit na jake bazi ta nemrzka v aute je, pokud je baze stejna treba u zlute a modre, tak misitelne jsou, ale vysledna barva asi nebude nic moc Citovat
ozzy56 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Odborníci prosím poraďte. V P407 mám pôvodnú zmes žltej farby a potrebujem doliať. V Peugeot-servisoch v okruhu 150 km majú len modrú a červenú. Tá modrá je vraj miešateľná so žltou, ale ja to radšej neskúšam. Tak že akú žltú zmes tam môžem doliať? jestli ti v PEUGEOTU řekli,že se dá mísit s modrou, proč z toho děláš problém?? Citovat
godzila.01 Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Už raději bez komentáře.... Na tohle nemám nervy..... :D:D:D:D Citovat
francesko Odesláno 22. říjen 2010 Odesláno 22. říjen 2010 Odborníci prosím poraďte. V P407 mám pôvodnú zmes žltej farby a potrebujem doliať. V Peugeot-servisoch v okruhu 150 km majú len modrú a červenú. Tá modrá je vraj miešateľná so žltou, ale ja to radšej neskúšam. Tak že akú žltú zmes tam môžem doliať? jestli ti v PEUGEOTU řekli,že se dá mísit s modrou, proč z toho děláš problém?? Lebo počul som aj taký názor, aby som to radšej nemiešal. V jednom P- servise mi dokonca povedali, nech si kúpim niekde na pumpe žltú a nech dolejem. Nemôže sa stať, že sa to vyzráža a že sa upchá celý systém? Toto všetko ma zaujíma preto, že neviem akú špecifikáciu má tá orig. zmes. [upravil dne 22.10.2010 od francesko] Citovat
VOVKA Odesláno 23. říjen 2010 Odesláno 23. říjen 2010 myslim si že G11 [upravil dne 23/10/10 od VOVKA] Citovat
pastorek Odesláno 24. říjen 2010 Odesláno 24. říjen 2010 ... nech si kúpim niekde na pumpe žltú a nech dolejem... Síce je to kravina ale ak túžiš po žltej... http://olejposta.sk/r_1841.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.