Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
v pondělí.....

A co by jsi k tomu potřeboval?? Já jsem sice celý den v práci, ale není problém pobýt chvíli u auta. Nemáš tip, kde sehnat tak rychle páčku?

Odesláno

Jo........ a ty si jen seženeš páčku a nacvakneš ji.....jen jestli se konfigurace provede když tam ta páčka nebude....ono ji to bude chtít...možná...toto sem nikdy nezkoušel

Odesláno

Taky jsem se na to kouknul jak to tam mam, na spojce spinac je, na brzde mam konektor pro 4 draty ale zapojene tam mam pouze dva ktere vedou asi k brzdovym svetlum takze mne to asi nepujde kdyz tam nejsou vsechny 4 draty ze?

Odesláno

Díky Přemovi už má autíčko aktivní tempomat. Páčku jsme sehnal za 800,- + diagnostika za přívětivou cenu. Tempomat zobrazuje i nastavenou rychlost na budíku. Maximální spokojenost, Přemo díky. :potlesk

Sice jsme na diagnostice našli ještě další chyby, ale aspoň je můžu řešit včas, než se z přechodné chyby stane trvalá.

Odesláno

A kde to tam je přesně,nemá tam někdo cestu a nebo telefon?Šlo by pak požádat o tvoji pomoc,diagnostiku atd? Elton si tě nemůže vynachválit:mrk.Škoda že jsem nestihl ten sobotní sraz,mohly jsme to prodiskutovat přímo.:)

Odesláno

602767640 Koblov......před výjezdem na 2proudovku doleva nahoru do kopce....je tam cedule....nebo se zeptej......samo že ti to povolím přes dia pokud to samo že půjde u tvého auta......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...