Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
To Bohumil, jsi mohl prijet ke me, taky bysme se mrkli, budu na Vysocine ale az v nedeli odpo

S HozouZ jsme prolezli dia, vše bylo jak má být a přece se netočí.:grr:grr:grr

Odesláno

Tak, ajeto.:grr:grr:grr Bylo konstatováno, že sice páčka je OK a komunikuje, ale nejde to. Přehráli mi SW v ŘJ motoru a furt nic. Tak páčku nabízím k prodeji viz inzerce

. :papa:papa:papa

[upravil dne 17/6/11 12:50 Bohumil]

Už je pryč.

[upravil dne 29/6/11 13:54 Bohumil]

Odesláno

Podle service boxu máš dvojitý brzdový spínač. Tak zkontrolovat zda jdou do něj 4 vodiče. Potom se mrkni na označení ŘJ motoru, zda máš ME744, nebo ME745. Teoreticky by tempo měl jít dodělat.

Odesláno

Dodělal jsem tempomat na své 307 sw. Borec co mi to dělal, mi řekl. \" Všechny 307 s motorem HDI, mají vše připraveno pro tempomat, stačí páčka a povolení v BSI\"

Zeptej se ho sám, mě to šlape skvěle.

Je to STRAKi007 ....... děla mi chip na 98kw, i Fap vše super..... než tu páčku prodáš tak se s ním poraď je to profík.:roker

Odesláno
Ano HDI bez problému (mimo 1.4HDI), ale motory benzín 1.6 NFU dělají problémy.

Už to nehodlám řešit, ačkoliv je vše aby to šlo, prostě to nejde.

Prodám abasta:

2 lubosn97 : díky za info, ale problém je v Ř motoru, která k tomu není.

[upravil dne 20/6/11 12:43 Bohumil]

Odesláno
Podle service boxu máš dvojitý brzdový spínač. Tak zkontrolovat zda jdou do něj 4 vodiče. Potom se mrkni na označení ŘJ motoru, zda máš ME744, nebo ME745. Teoreticky by tempo měl jít dodělat.

4vodiče jsou. Kde najdu označení řj?

Odesláno

Co se týká páčky, tak je to jedno, jenom se omezovač nebude využívat, ale s tou ME744 mám špatnou zkušenost u Bohumila. Ovšem ty máš novější auto. Jistější by bylo to vyzkoušet, než budeš kupovat páčku.

Odesláno

Bězně to tak dělám. Mám na zkoušení rezervní páčku, vyzkoušíme to, pokud je vše OK, nakonfiguruji to, projedeme, vyndám páčku a pak si jenom sežene páčku, cvakne jí tam a jezdí s tempomatem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...